Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Portekiz'in yeni festivali SQUARE, sanatçı başvuruları için açık çağrı başlattı

Türkiye'den başvuruları da kabul eden festival ekibi, başvurulardan seçeceği sanatçılara 750 Euro ödeyecek

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: BRAGA25
  • 30 Nisan 2024
Portekiz'in yeni festivali SQUARE, sanatçı başvuruları için açık çağrı başlattı

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Ocak ayında Portekiz'de ilk kez düzenlenecek olan SQUARE Festival, sahne programı için sanatçı başvuruları beklediğini duyuran bir açık çağrı yaptı.

Festival, 2025 yılının 29 Ocak - 1 Şubat 2025 tarihleri arasında Portekiz'in Braga, Barcelos, Famalicão ve Guimarães şehirlerinde dört farklı mekânda gerçekleşecek.

Dünyanın dört bir yanından sanatçıları bir araya getirecek olan SQUARE, "çeşitli ve temsilî" bir sanatçı kadrosu sunmayı amaç edinerek, yerel sahneleri Avrupa kıtası ve ötesinden sanatçılar ve endüstri profesyonelleriyle bir araya getiren birleştirici bir platform olma işlevi görmeyi hedefliyor.

SQUARE Festival, ilk etkinlikte sahne almak isteyen sanatçılar ve müzik grupları için bir çağrı yaptı. Çağrı, Atlantik Okyanusu tarafından sınırlanan üç kıtada (Afrika, Amerika ve Avrupa) çalışan ve yaşayan sanatçılar için yapıldı. Festival ekibinin Mixmag Türkiye ile paylaştığı bilgi notunda, Türkiye'den de başvuru kabul edildiği belirtildi.

Her müzik türüne açık olduklarını belirten festival organizatörleri, her türlü sahne düzenlemesi ve dilde üretilen müziği kabul edeceklerini ifade etti. Başvuranlar arasından seçim, SQUARE'ın programlama ekibi tarafından yapılacak.

31 Temmuz 2024 gün bitimine kadar devam edecek. Başvurusu olumlu sonuçlananlara katılım bilgileri eylül ayında bildirilecek.

Başvurusu uygun bulunan sanatçılar, 750€ performans ücreti alacak ve festivale 60km'den fazla mesafede yaşayanlar için konaklama, catering, teknik rider ve backline sağlanacak.

SQUARE hakkında daha fazla bilgi edinmek ve açılış etkinliğinde sahne alma şansını yakalamak için başvuru formunu buradan doldurabilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...