Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

RESISTANCE IBIZA Üçüncü Sezonunda Yeniden Nefesleri Kesecek

Carl Cox ve Adam Beyer, Privilege'da 23 Temmuz - 17 Eylül 2019 tarihleri arasında her Salı hayranlarıyla buluşacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 19 Aralık 2018
RESISTANCE IBIZA Üçüncü Sezonunda Yeniden Nefesleri Kesecek

Başarılı bir sezonu geride bırakan RESISTANCE IBIZA, 2019 yılında White Isle’a geri döneceğini açıkladı. ULTRA WORLDWIDE'ın saygın markası olan RESISTANCE IBIZA, dünyanın en büyük gece kulübü Privilege Ibiza’ya dönüş yaparak adada 9 hafta boyunca Salı günleri müzikseverlerin hizmetinde olmaya hazırlanıyor.

Ibiza'nın yerel medya kuruluşlarından Essential Ibiza, DJ Awards tarafından düzenlenen bu yılın ‘Best Ibıza Night’ ödülünün kazananı olan RESISTANCE IBIZA hakkında “Hafta içi ve sonu adayı birleştiren, endüstri liderleri ve techno severleri tam anlamıyla bir yıldız geçidine dönüşen etkinliklere tanıklık etmek için buluşturan olağanüstü bir güç oldu’’ açıklamasında bulunarak bu gelişmeye yer ayırdı.

Geçtiğimiz sezonun başarısını üzerine ekleyerek tekrarlamak için çalışmalara başlayan White Isle, techno sahnesinin birbirinden başarılı isimleri Carl Cox ve Adam Beyer’i kadrosuna katıp büyük 2019 hedeflerine kilitlendi ve 6 ayrı şov tarihi yayınladı. Doğum günü olan 30 Temmuz ile 20 Ağustos ve 3 Eylül tarihlerinde çalacak olan Carl Cox’a, 6 ve 27 Ağustos’ta da performans sergileyecek olan Adam Beyer 23 Temmuz’daki açılış partisiyle katılacak. Hem Carl hem de Adam 17 Eylül’deki kapanış partisinde bir araya gelerek etkinliği birlikte sonlandırıyor olacak.

RESISTANCE IBIZA, geçtiğimiz yıl 2019 için adadaki en büyük prodüksiyonu hazırlayacağının sözünü vermişti, ilk işaretler bu sözün yerine getirileceğini gösteriyor. Privilege'ın devasa duvarlarını sarsmak için house ve techno müziğin en iyilerini bir araya getiren RESISTANCE IBIZA için “çığır açan prodüksiyon, durmak bilmeyen dans pistleri ve iliklerinizde hissedeceğiniz tarzda müzik” olmazsa olmaz prensipler arasında.

Latin Amerika turunu geride bırakan RESISTANCE’ın küresel konsepti ile devam etmesi, 2019’a yönelik daha iddialı planlarıyla birlikte önceden yaratmış olduğu etkiyi daha da genişletecek gibi görünüyor. RESISTANCE, geçtiğimiz günlerde Şubat 2019'da Ultra Avustralya'da boy göstereceğini ve bir hafta sonrasında rotasını Ultra Güney Afrika'ya çevireceğini duyurmuştu. RESISTANCE ayrıca, yaz mevsimi başlamadan hemen önce Mayıs ayının son günlerinde Londra’da düzenlenecek olan "We Are FSTVL"de bir sahneye ev sahipliği yapacağını da açıklamıştı.

Detaylı tarihlerin ve tüm line-up'ın yakında paylaşılacağı etkinliğin tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.


Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...