Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Ableton Loop 2020 zirvesine kayıtlar başladı

Geçen yıl yer değişikliğine giden zirve Nisan 2020'de Berlin'e geri dönüyor

  • ONUR ATEŞ
  • 18 Eylül 2019
Ableton Loop 2020 zirvesine kayıtlar başladı

Son olarak 2018'de Los Angeles'ta düzenlenen Ableton Loop zirvesi 2020'de Berlin'e geri dönüyor. Müzik yapımcılarını ve sektör profesyonellerini üç günlük uygulamalı atölye etkinlikleri, söyleşi ve panel programıyla bir araya getirecek olan zirve gelecek yıl yeni mekanı Silent Green Kulturquartier'de düzenlenecek. Çağdaş sanat merkezleri Savvy, Ebensperger Rhomberg ve Luxoom Lab de zirvenin diğer etkinlik mekanları arasında yer alacak.

Katılımcılarını müzik teknolojilerinin bugününde ve yarınında yaratıcılık odaklı bakış açısıyla keşfe çıkaracak olan zirveye kayıt başvuruları 1 Ekim 2019 tarihine kadar devam ediyor olacak. Ableton, 80 profesyonel müzik yapımcısına ücretsiz katılım hakkı verecek ve başvuruları bu bağlantı aracılığıyla alarak değerlendirecek.

Ableton'ın konferans programı, Berlin'de elektronik müzik yapımcılarını buluşturan bir diğer konferans Superbooth ile çakışsa da her iki organizasyonun yöneticileri, ziyaretçilerin iki konferanstaki önemli etkinlikleri kaçırmayacakları şekilde bir düzenleme üzerinde çalışıyor. Ableton Loop 2020, 24-26 Nisan 2020 tarihlerinde düzenlenecek.

Spotify '#Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...