Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Alican'ın 'Rosybar EP' adlı yeni çalışması 29 Kasım'da çıkıyor

Sanatçı, Amsterdam Dance Event kapsamında Murat Uncuoğlu ile birlikte "Isolate x Crane Sessions" etkinliğinde kabin başındaydı

  • MIXMAG TURKEY
  • 17 Kasım 2019
Alican'ın 'Rosybar EP' adlı yeni çalışması 29 Kasım'da çıkıyor

2000 yılında başladığı profesyonel müzik kariyeriyle Türkiye'nin yetenekli DJ ve prodüktörleri arasında yer alan, Türkiye ve Avrupa'daki çeşitli etkinliklerde aldığı sahnelerin yanı sıra Get Physical, Global Underground ve Vapour gibi plak şirketlerinden çıkardığı yapımlarla tanınan Alican, 'Rosybar' isimli yepyeni kısaçalar albümünü dinleyicileriyle buluşturmaya hazırlanıyor.

'No Such Thing', 'Farfissa', 'Sinflat' ve kısaçalara adını veren parça olmak üzere dört yapımdan oluşan 'Rosybar EP', Kasım 2018'de Murat Uncuoğlu'nun 'Dummy' isimli teklisiyle faaliyete geçen plak şirketi Isolate etiketiyle piyasaya sürülecek.

Alican, son olarak Finlandiyalı prodüktör Smok'un 'Adrift' parçasını remikslemiş, ayrıca Eylül ayında Isolate'ten çıkan 'Mutations I' adlı derleme albümdeki 'Moth' parçasıyla dikkat çekmişti.

29 Kasım'da tüm platformlarda yayımlanacak çalışmaya buradan ön sipariş verebilirsiniz.

Alican'ın Amsterdam Dance Event 2019 kapsamında Murat Uncuoğlu ile birlikte kabin başına geçtiği "Isolate x Crane Sessions" etkinliğinden görüntüleri izleyin.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...