Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Autograf yeni albümünden ilk teklisini çıkardı

Autograf, yeni albümlerinde yer alan ‘Ain’t Deep Enough’ adlı tekliyi dinleyicileriyle buluşturdu

  • MIXMAG TURKEY
  • 20 Kasım 2019
Autograf yeni albümünden ilk teklisini çıkardı

Amerikalı ikili Autograf, hazırlık aşamasını tamamladıkları yeni albümleri ‘The Ace Of You’da yer alan ‘Ain’t Deep Enough’ parçalarını müzikseverlerin beğenisine sundu.

‘Ain’t Deep Enough’ parçasında vokalist Jared Lee ile iş birliğine giden Autograf, bu çalışmayla Amsterdam merkezli plak şirketi Armada Music’e geri dönmüş oldu.

Profesyonel kariyerlerine ilk orijinal yapımları ‘Dream’ ile başlayan ve Armada Music’ten daha önce çıkardıkları ‘Nobody Knows’ ve ‘Sleepless In NYC’ çalışmalarıyla büyük beğeni toplayan ikili, yeni teklileriyle ilgili yaptıkları açıklamada, “Geçmişteki birkaç yıl içinde pek çok iyi ve kötü şey tecrübe ettik. Albümümüz ‘The Ace Of You’ bu hikayeyi, hatta sizlerin hikayenizi anlatıyor. Kendi hikayemizi müzik ile aktarıyoruz, bunun nasıl tecrübe edileceği de dinleyicilerin kendi kişisel yorumlamalarına göre farklılık gösterebiliyor. Bu nedenle ‘Ain’t Deep Enough’ çalışmamız bizim için ne ifade ediyorsa, dinleyicilerimizde de benzer duyguları harekete geçirip benzer çağrışımlar yapacağını ümit ediyoruz. Hayatın güzel tarafı bu olsa gerek. Elimizdeki imkanları her zaman olabildiğince iyi kullanma gayreti içinde olmalıyız. Karşılaştığımız durumları okuyuş biçimimiz ve onları yorumlamalarımızla her şeyin mümkün olabileceğini düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Autograf’in çalışmaları dans pistlerinin yanı sıra Netflix’in ‘The Innocents’ ve NBC’nin ‘The Blacklist’ dizilerinde yer alma başarısı göstermiş, ayrıca Louis Vuitton gibi global markaların kampanyalarında da kullanılmıştı.

Autograf’in Armada Music etiketiyle müzikseverlerle buluşan ‘Ain’t Deep Enough’ adlı çalışmasını aşağıda dinleyebilirsiniz.

Başarılı ikilinin hazırlık aşamasını tamamladıkları yen albümleri 'The Ace Of You'nun hikayesini anlattıkları videoyu izleyin.

#Arşiv çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...