Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Ferhat Albayrak ve Rıza Göbelez'in ortak çalışması 'Rough' Intec Digital'den çıktı

'Rough', Intec Digital'in çeşitli sanatçıların yeni yapımlarından derlediği 'Diverse EP' ile piyasaya çıktı

  • ONUR ATEŞ
  • 21 Aralık 2019
Ferhat Albayrak ve Rıza Göbelez'in ortak çalışması 'Rough' Intec Digital'den çıktı

Ferhat Albayrak ve Rıza Göbelez stüdyodaki güçlerini 'Rough' parçaları için birleştirdi.

Carl Cox'un plak şirketi Intec Digital'in çeşitli sanatçıların yeni müzik çalışmalarını bir araya getirerek 20 Aralık'ta piyasaya çıkardığı 'Diverse' isimli kısaçalar albümde Jeton Records'ın kurucusu Ferhat Albayrak ve plak şirketinin diskografisinde sıkça rastladığımız başarılı DJ/prodüktör Rıza Göbelez'in de bir parçası yer alıyor.

İlk ortak çalışmalarını Jeton Records'ın yayımladığı 'Lenon EP' ile dinleyicileriyle buluşturan ikili, yine aynı plak şirketinden 'Full Spectrum' ve İspanyol ikili Pig&Dan'in plak şirketi ELEVATE'ten çıkan 'Abracadabra' parçalarını müzikseverlerin beğenisine sunmaya devam etti. Transmit Recordings'ten 'Steampunk' isimli ortak kısaçalar ile yeteneklerini kolektif bir düzlemde ilerletmeyi sürdüren Albayrak ve Göbelez, son olarak Ekim ayında Jeton Records etiketiyle çıkan 'Spitfire' adlı kısaçalara imza atmıştı.

Ferhat Albayrak ve Rıza Göbelez'in yepyeni ortak çalışmasının bulunduğu 'Diverse EP' ayrıca uhnknwn, Gaston Zani, Chris Count ve Jonno & Gibson'dan parçalar da içeriyor. Toplam beş yapımdan oluşan kısaçalar albüme bu bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...