Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Konstantin Sibold ve Kevin de Vries'ten İstanbul'a özel b2b performans

Jeton Records ve Monkey Project sunumuyla gerçekleşecek etkinlik 24 Ocak'ta Zorlu PSM'de

  • MIXMAG TURKEY
  • 6 Ocak 2020
Konstantin Sibold ve Kevin de Vries'ten İstanbul'a özel b2b performans

Konstantin Sibold ve Kevin de Vries, 24 Ocak'ta Jeton Records ve Monkey Project sunumuyla gerçekleşecek etkinlik kapsamında Zorlu PSM ana sahnede b2b performans sergileyecek.

2009 yılında Stuttgart'ın ünlü kulüplerinden Rocker 33'nin en genç resident DJ'i olarak sahnelere adım atan Konstantin Sibold, iki yıl sonra Alman yeraltı müziğinin gelişimine önemli katkılar sunacak olan 'Common Sense People' adlı etkinlik serisinin kurucuları arasında yer aldı. Lana Del Rey, Gus Gus ve Röyksopp'un parçalarına yaptığı remikslerle geniş müzikal spektrumdaki dinleyici kitlesine hitap etmeyi başaran Sibold, 24 Ocak'ta b2b performans sergileyeceği Kevin de Vries'in 'Sciamachy' parçasına da etkileyici bir düzenleme yapmasıyla hatırlanıyor.

Konstantin Sibold ile aynı kabini paylaşacak olan Kevin de Vries ise kariyerindeki yükselişi 2015 yılındaki kısaçalar albümü 'A Journey Through Life' ile yakalamasıyla tanınan bir diğer başarılı isim. 2016 yılından itibaren prodüksiyonlarını Drumcode, Cocoon ve Afterlife gibi üst seviye plak şirketlerinden görmeye başladığımız sanatçı, geride bıraktığımız 2019 yılını Freefall ve Middle Earth için yaptığı remiksler ve 'Vertigo' isimli orijinal çalışmasıyla verimli şekilde geçirmeyi bildi.

Daha önce Türkiye'de bireysel olarak ses getiren şovların parçası olan Sibold ve de Vries, 24 Ocak Cuma günkü etkinlikte Zorlu PSM sahnesinde ilk kez bir araya geliyor olacak. Kevin de Vries, bu şovlar kapsamında 4 Mayıs 2019 gecesi yine Zorlu PSM'de Tale Of Us ile birlikte performans sergilemişti. Konstantin Sibold ise son olarak 24 Ağustos 2019'da İstanbul Suma Han'da Türkiye'deki dinleyicileriyle buluşma fırsatı elde etmişti.

Türkiye techno sahnesini yurt içi ve yurt dışında başarıyla temsil eden, Jeton Records'ın kurucusu Ferhat Albayrak ve Monkey Project'in kurucularından Charlie Can7, 24 Ocak gecesi etkinliğin ev sahipleri olarak özel setleriyle Zorlu PSM ana sahnede olacak. Ayrıntılı bilgi ve biletler için bu bağlantıya tıklayın.

KONSTANTIN SIBOLD b2b KEVIN DE VRIES | ZORLU PSM - 24 OCAK 2020

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...