Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Minecraft kullanıcısı oyunda Berghain'ı tasarladı

Berghain'ın kapısından geri çevrilenler ve henüz girmeyi denemeyenler için sanal alternatif

  • ONUR ATEŞ
  • 5 Haziran 2019
Minecraft kullanıcısı oyunda Berghain'ı tasarladı

Her hafta çok sayıda kişi Berlin'in prestijli gece kulübü Berghain'ın kapısından girişlerine izin verilmeyerek geri dönmek durumunda kalıyor. Onlardan biri olan şanssız kişilerden biriyseniz, daha önce dışarıdan bile görme fırsatınız olmadıysa ya da kutsal kulübün iç mekanının görünümünü sadece merak edenlerdenseniz dualarınıza sanal olarak cevap gelmiş diyebiliriz.

u/throwawayforlewdstuf kullanıcı adına sahip bir Reddit üyesinin yaptığı tasarım sayesinde ikonik kulübün gizemli iç yüzünü tecrübe etme şansına sahip olabilirsiniz.

Oyundaki tasarım, dünyaca ünlü kulübün kapı görevlileri tarafından geri çevrilme korkusu yaşama ihtimali hariç Berghain'ın kalbinde oldukça detaylı bir tur deneyimi sunuyor. Minecraft'ın tasarım şablonları, karanlık odalardan benzersiz dans pistlerine techno dünyasının bu tarihi mekanının mimari planı hakkında müzikseverler nezdinde sanal da olsa hoş bir farkındalık yaratıyor.

Tasarımı yapmasındaki amacı Reddit paylaşımındaki yorumlarda açıklayan Minecraft kullanıcısı, "Berlin'e seyahat etme imkanı olmayan pek çok insan olduğunun bilincindeyim. Amacım, kulübün iç tasarımıyla ilgili sunduğum bu kısa bakış açısını özellikle onların görmesini sağlamaktı" sözlerini sarf etti.

Minecraft'ta tasarlanan Berghain videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

Spotify '#Arşiv' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...