Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Ministry of Sound 25'inci derleme albümünü çıkarıyor

'The Annual' adlı derleme albüm serisinin 25'incisi toplam 60 parçadan oluşacak

  • ONUR ATEŞ
  • 10 Kasım 2019
Ministry of Sound 25'inci derleme albümünü çıkarıyor

Londra'daki ikonik kulübü, dünyanın farklı noktalarında düzenlediği sayısız etkinlikleri ve müzik yayımcılığı konusunda ortaya koyduğu işlerle dans müziği endüstrisinde İngiltere'nin bir dünya markası haline gelen Ministry of Sound, efsanevi derleme albüm serisinin 25'incisini piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor.

İlk versiyonu 1995 yılında Pete Tong ve Boy George tarafından derlenen serideki yapımlar şu ana dek 10 milyondan fazla kopya sattı.

3 CD halinde 60 parçadan oluşan yeni albüm, kulübün geçmişiyle özdeşleşmiş Faithless (haber görselindeki), Underworld, Todd Terry ve Fatboy Slim'den klasiklerle MK, Duke Dumont ve Route 94 gibi yeni nesil sanatçıların parçalarını bir arada sunuyor.

Kulüp, bir süre önce tüm kış programını duyurmuştu. Ministry of Sound müdavimleri yeni sezonda Honey Dijon ve Horse Meat Disco performanslarının öne çıkacağı iki Glitterbox etkinliği ve Louie Vega, Sigma ve DJ Hazard'ın solo şovlarını takip etme fırsatı elde edecek.

'The Annual XXV' isimli yeni derleme albüm 29 Kasım'da müzikseverlerle buluşacak. Bu bağlantıya tıklayarak ön sipariş verebilirsiniz.

#Yeraltı çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...