Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

MONCHER verimli kullandığı zamanını müzikal vizyonuna yansıtıyor

MONCHER'in öne çıkan çalışmalarını dinleyin

  • MIXMAG TURKEY
  • 26 Kasım 2019
MONCHER verimli kullandığı zamanını müzikal vizyonuna yansıtıyor

Son dönemde ortaya çıkardığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran MONCHER (Can Coşkuncan), birkaç ayı kaplayan kısa bir zaman dilimi içerisinde Avrupa'daki çeşitli plak şirketlerinden çıkardığı altı parçalık iki kısaçalar albüm ve üç teklisiyle verimli bir dönem geçiriyor.

Resmi kariyerinin henüz başında olan ve yeni çalışmalarında rotasını Avrupa’daki plak şirketlerine çeviren prodüktörün ilk kısaçalar albümü 28 Haziran tarihinde Portekizli Far Down Records etiketiyle yayımlandı. “Fortuna” ismiyle çıkan kısaçalar albümünde “Fox Kidz” ve “Deep Inside” adında iki house parça müzikseverlerle buluştu. 22 Temmuz tarihinde ise DJ Stino Grant’ın kurucusu olduğu Londra merkezli Dark Vibe Recordings’ten “Cernobyl” ismiyle bir kısaçalar daha yayımladı. Reactor No 4, Acapoolco, No Doubt ve Come 4 Love isminde üçü house, biri techno tarzındaki parçalardan oluşan "Cernobyl" ile sanatçı, bir yandan hayatın karanlık yönlerini diğer yandan da hayatın içindeki duygusallığı ve sevinçleri yansıtmayı amaçladığını belirtiyor.

MONCHER’in Ekim ayında kendi vokalini kullandığı ilk parçası olan “Susanne”, Poolside Music Group'un Amsterdam Dance Event’e ithaf ederek çıkardığı derleme albümde yer aldı. “Susanne”, Fransızca sözleriyle, dikkat çekici akorlarıyla ve deep house tınısıyla birçok farklı karakteristik özelliği birleştiren bir parça olma özelliği taşıyor.

Üretken isim sonbahar aylarını da verimli bir şekilde geçirmeye devam etti. Eylül'de Poolside Deep etiketiyle deep house ve funky groovy bir sound’u harmanladığı “Osaka” isimli bir tekli çıkardı. Dinleyiciyi Uzakdoğu’nun keşfedilmemiş topraklarına götüren ezgilerini hissedebileceğiniz parçanın ilginç bir özelliği daha var: Parçada kullanılan vokal sesin kaydı, Google Translate’in otomatik okuma robotu kullanılarak alındı.

Yaratıcılık konusunda her türlü unsurdan yararlanmaya çalıştığını belirten MONCHER, Aralık ayında yayımlanacak biri tekli diğeri kısaçalar albüm olmak üzere iki yeni projesinin daha yolda olduğunu belirtti.

Sanatçının "Osaka" adlı teklisini aşağıda dinleyebilirsiniz.

MONCHER'i takip edin:
Spotify
Soundcloud
Instagram

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...