Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MODA

Rains, Londralı sanatçı Patrick Schmidt ile ortak koleksiyon oluşturdu

Danimarkalı yağmurluk markası Rains, yeni kişiselleştirilmiş ürün projesini tanıttı

  • GÖRKEM BAHRİYELİ
  • 20 Eylül 2019
Rains, Londralı sanatçı Patrick Schmidt ile ortak koleksiyon oluşturdu

İskandinav dış giyim markası Rains, kendi ürün kişiselleştirme projesi EDIT için sanatçı Patrick Schmidt ile iş birliğine gitti.

Londra merkezli bir illüstratör olan Schmidt, Gucci’den bisikletçilerin kült markası Rapha ve Londra pizza kültürünün gururulu ve eğlenceli bir parçası olan Yard Sale Pizza'ya kadar pek çok markayla farklı projelerde çalıştı. Schmidt yeteneklerini bu kez EDIT için konuştururken, “Yaz Sonrası” teması altında birbirinden çeşitli tasarımlar yarattı ve güneş yüklü tatilin son damlamalarını sıkma arzusunu keşfetti.

Koleksiyonda köpekler, muz kabukları, palmiye ağaçları, Schmidt’in 90'lı yılların nostaljisinden esinlendiği illüstrasyonlar ve daha fazlası bulunmakta. Konsept, Londra Tasarım Festivali ile eş zamanlı olarak lanse edildi. İlk önce King’s Cross’ta bulunan Rains Store Londra’da, sonrasında da rains.com’da dünya çapında piyasaya sunuldu. Tasarımların son şekline ulaşması, EDIT uzmanları tarafından yönetilen ısı transfer baskı yöntemi uygulanarak mümkün hale geldi.

EDIT, 2018'de Kopenhag moda haftasında lanse edildiğinden bu yana bir perakende etkinliğinden tüm dünyadaki Rains hayranları için bütünleşik ve çok kanallı bir özel konsepte dönüştü. Bu iş birliği, Rains’in EDIT konsepti kapsamında dışarıdan sanatçılarla çalışma planlarının ilki olma özelliği taşıyor.

Koleksiyondaki ürünlere 30 Eylül 2019 tarihine kadar www.rains.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Spotify '#Turkuaz' çalma listemizi takip edin.

Moda editörümüz Görkem Bahriyeli'yi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...