Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Terminal V, 2022 Halloween etkinlik programındaki ilk etap sanatçıları duyurdu!

12 saat sürecek etkinlik, 29 Ekim’de Edinburgh’da.

  • MIXMAG TURKEY
  • 27 Temmuz 2022
Terminal V, 2022 Halloween etkinlik programındaki ilk etap sanatçıları duyurdu!

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

İskoçya'nın en büyük elektronik müzik festivallerinden Terminal V, 29 Ekim tarihinde düzenlenecek Halloween programındaki ilk etap sanatçıları duyurdu.

2017 yılında iki sahnesine adım atan Terminal V, kısa sürede bölgenin en büyük kapalı alan müzik festivalleri arasına girmeyi başardı. Bu sene müzik tutkunları; Richie Hawtin, Camelphat, Reinier Zonneveld, Fjaak (Live), Ellen Allien, Mind Against, Klangkuenstler, Pan-Pot, Partiboi 69, Sama Abdulhadi, Anetha, blk, SHDW & Obscure Shape, Shlomo, T78, Charlie Sparks ve Elli Acula benzeri bestecilere tanık olacak. Royal Highland Centre'da 12 saatlik karşı konulmaz bir techno deneyimi.

2022 başlarında çıkan Early Bird biletler rekor kıracak sürede tükendi. Bir sonraki bilet satışları 29 Temmuz Cuma günü gerçekleşecek. 28 Temmuz günü kaydolan herkes için 24 saat sürecek bir ön satış dahil takvime.

Çok yönlü festival yaklaşımına sahip olup, akıl almaz prodüksiyon deneyimleri sunan Terminal V, sınırların ötesine ulaşan etkinliklerden. Cadılar Bayramı tarihine bambaşka bir iz bırakacak şüphesiz. Uluslararası binlerce elektronik müzik tutkunu bu sarsıcı deneyim için İskoçya'da olacak.

İskoçya’nın başkentindeki etkinlikle ilgili detaylara ve biletlere buradan ulaşabilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...