Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Deborah De Luca bu Cuma Zorlu PSM’de

PSMLoves2Dance serisinin 3 Mayıs’taki etkinliğinde ayrıca Ugur Project ve Pina Tesla sahne alacak

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: NIK VASTLY
  • 29 Nisan 2024
Deborah De Luca bu Cuma Zorlu PSM’de

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

İtalyan DJ/prodüktör Deborah De Luca, 3 Mayıs Cuma günü İstanbul’daki dinleyicileriyle bir araya gelecek.

Zorlu PSM’nin PSMLoves2Dance etkinlik serisi kapsamında Turkcell Sahnesi’nde performans sergilemeye hazırlanan Deborah De Luca, Napoli'nin Scampia bölgesinden çıkıp dünya sahnelerine uzanan, müzik kariyerine mütevazı başlangıçlarla adım atan, uluslararası techno sahnesinin en etkileyici figürlerinden biri haline gelen bir isim.

Moda dünyasında eğitim almasına rağmen gece hayatının cazibesine kapılarak DJ'lik kariyerine yönelen sanatçının Giuseppe Cennamo ile tanışması, müzik anlayışını derinleştirerek kendi plak şirketi Solamente Records'ı kurmasına ilham verdi. Minimal ve techno ritimlerinin özgün birleşimini sunan sanatçı, kısa sürede elektronik müzik dünyasında kendine özgü bir yer edindi.

Müzikal trendlere bağlı kalmadan, her zaman farklı zevklere hitap eden bir üslup geliştiren, kendini en özgür hissettiği yer DJ kabini olan 'Napoli Kraliçesi' lakaplı Deborah De Luca, haftanın her günü farklı kıtalarda, dünyanın en saygın etkinliklerinde dans severleri hareketlendirmeye, müzik sektöründe kalıcı etkiler oluşturmaya devam ediyor.

Hem tutkulu hem de disiplinli çalışmalarıyla tanınan, karizmatik duruşu ile de ayrı bir ilgi odağı olan Deborah’ın bu yılki en yeni çalışmaları arasında Emma’nın ‘SENTIMENTALE’ ve MRPHN imzalı ‘Elude You’ parçalarına yaptığı remiksler bulunuyor.

3 Mayıs Cuma günkü etkinlikte Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde ayrıca Ugur Project ve Pina Tesla da sahne alacak.

Sanatçının Mixmag ekranlarına konuk olduğu şovunu ve yeni remikslerini aşağıda inceleyebilir, etkinlik biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

PSMLoves2Dance W/ DEBORAH DE LUCA + UGUR PROJECT + PINA TESLA | ZORLU PSM TURKCELL SAHNESİ, 3 MAYIS 2024
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...