Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Gaia Ekho bu yılki ilk teklisini paylaştı: ‘Sonia’

Gaia Ekho, Sónar Istanbul 2024’ün 2. gün programında 27 Nisan’da Zorlu PSM ana sahnede performans sergileyecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 25 Nisan 2024
Gaia Ekho bu yılki ilk teklisini paylaştı: ‘Sonia’

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Gaia Ekho, bu yıl resmi platformlarda çıkan ilk müzik çalışmasını dinleyicilerinin beğenisine sundu.

Türkiye’deki eğlence sektörünün genç oluşumlarından biri olan Anadole etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini alan indie dance türündeki ‘Sonia’ adlı tekli, sanatçının geçtiğimiz kasım ayında Robert L’in ‘Ascent’ parçası için hazırladığı remiksini takip ediyor.

Müzik eğitimine 2007 yılında lisede müzik bölümünde başlayan, lisans ve yüksek lisans eğitimleri de müzik üzerine geçen, ana dallarını çello ve piyano olarak seçen Gaia Ekho, eğitim yıllarında elektronik müzik ile ilgilenmeye başladı. Sahip olduğu akademik klasik müzik eğitimini elektronik müzik altyapılarıyla birleştirmeyi ve bu alanda kariyer yapmayı kendisi için bir kariyer hedefi olarak belirleyen Gaia Ekho; klavye, vokal ve çello eklentileriyle gözler önüne serdiği hibrit DJ performanslarıyla da dikkatleri üzerine çekerek Paul Kalkbrenner, The Blaze, Jan Blomqvist, Monolink, Ameli Paul, Volen Sentir, Rampue, Kermesse, Chris Schwarzwalder ve Rodriguez Jr. gibi isimlerle aynı etkinlik sahnelerini paylaşma fırsatı yakaladı.

Solo kariyerinin yanı sıra geçtiğimiz yıl BeeGee ile hayata geçirdiği b2b projesi NOW! ile de gözlerin üzerinde olduğu Gaia Ekho, geçtiğimiz aylarda BMW Motorrad Türkiye için “Echoes of the Road” konseptli bir performans kaydı gerçekleştirmişti.

Gaia Ekho’nun yepyeni teklisi ‘Sonia’yı aşağıda dinleyebilir, sanatçıyı 26-27-28 Nisan’da her zamanki adresi Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşecek Sónar Istanbul 2024’te dinlemek için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

SÓNAR ISTANBUL 2024 BİLETLERİ
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...