Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Klangkuenstler ‘All Night Long’ dünya turnesiyle 11 Mayıs’ta Volkswagen Arena’da

Jeton Records sunumuyla gerçekleşecek etkinlik ayrıca Unreal’ın Türkiye’deki ilk şovu olarak kayıtlara geçecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 6 Mayıs 2024
Klangkuenstler ‘All Night Long’ dünya turnesiyle 11 Mayıs’ta Volkswagen Arena’da

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Alman techno kültürünün yeni nesil temsilcilerinden Klangkuenstler, 11 Mayıs Cumartesi günü Jeton Records sunumuyla Volkswagen Arena’da “All Night Long” şovu ile sahne alacak.

Almanya’nın son dönemdeki sıra dışı etkinlik konseptlerinden Unreal’ın Türkiye’deki ilk etkinliği olarak kayıtlara geçecek olan şovda, Unreal’ın imza sahne ve ışık tasarımının yanı sıra Jeton’un da 55.000 watt’lık ses sistemi de katılımcıları bekliyor olacak.

“All Night Long” dünya turnesinde bu yıl 5 kıtada 16 ülkeyi gezecek olan Klangkuenstler, geçtiğimiz yıl yine Jeton Records sunumuyla Volkswagen Arena’da Türkiye’deki ilk arena şovu için sahnedeydi.

2000'li yılların techno sahnesinden ilham alan, kendine olan inancı, müzikal yeteneği ve içgüdülerini 2012 yılından itibaren ortaya koyduğu prodüksiyonları ve performanslarına başarılı şekilde yansıtmayı başaran sanatçı, ön plana çıkardığı endüstriyel seslerle iç dünyasındaki yaratıcılığı kendine özgü modern bir techno dünyasına dönüştürüyor.

Çalışmalarını Berlin merkezli olarak sürdüren Klangkuenstler, son olarak Obernauer ile ortak kısaçaları ‘Die Welt Brennt’i dinleyicilerinin beğenisine sunmuştu.

Klangkuenstler’in öne çıkan müzik çalışmalarını aşağıda dinleyebilir, 11 Mayıs Cumartesi günkü etkinliğin bilet detaylarını buradan görebilirsiniz.

UNREAL X KLANGKUENSTLER "ALL NIGHT LONG” | VOLKSWAGEN ARENA - 11 MAYIS 2024
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...