Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Yellow Space iki yepyeni projesi ile dinleyicilerinin karşısında

Yellow Space, ‘New Reality’ teklisi ve iki parçadan oluşan ‘Aetheria’ kısaçalarıyla Beatport Hype Melodic House & Techno ‘Top 100 Sanatçı Listesi’ndeki tırmanışını sürdürüyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 14 Nisan 2024
Yellow Space iki yepyeni projesi ile dinleyicilerinin karşısında

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çalışmalarını İstanbul’da sürdüren DJ/prodüktör Yellow Space (Erhan Hakyemez), ‘New Reality’ adını verdiği teklisini ve iki parçadan oluşan ‘Aetheria’ kısaçalarını peş peşe dinleyicileriyle buluşturdu.

Müzik çalışmalarında seslerin dans ettiği ve duyguların yükseldiği bir alemde gezinen Yellow Space, yaratıcı süreçlerinde doğadan, evrenin gizemlerinden ve kişisel deneyimlerinden ilham alıyor.

Progressive, melodik house ve techno sahnesinde ilk parçalarını yayımlamaya başladığı 2020 yılından itibaren dikkat çekici işler ortaya koymaya devam eden Yellow Space, Beatport’ta Hype Melodic House & Techno ‘Top 100 Sanatçı Listesi’nde an itibarıyla boy gösteren tek Türk yapımcı oldu.

Ethereal Future Music etiketiyle çıkan ‘New Reality’, sanatçının ‘Searching’den sonra bu yıl çıkan ikinci solo teklisi olurken, Mix Studio Recordings’den çıkan ‘Aetheria’ ise projeye ismini veren açılış parçasında Yellow Space’in Mylamix ile iş birliğini ve bir diğer solo parça ‘Dimension’ı içeriyor.

Yellow Space’in yeni çalışmalarını aşağıda dinleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...