Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Suma Han 3 Mayıs’ta öğrencilere destek gecesine ev sahipliği yapıyor

Parachute Crew sunumuyla hayat bulacak etkinliğin gelirleri, Yarına Umut Ol Derneği aracılığıyla Erzurum’da bir okula bağışlanacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 2 Mayıs 2024
Suma Han 3 Mayıs’ta öğrencilere destek gecesine ev sahipliği yapıyor

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Parachute Crew ekibi, ihtiyaç sahibi öğrencilerin okutulmasına katkı oluşturmak adına Yarına Umut Ol Vakfı üzerinden destekleri ulaştıracağı etkinliklerine bir yenisini ekliyor.

3 Mayıs Cuma günü İstanbul Suma Han’da 6. kez düzenlenecek olan bu özel etkinlik, 24 lokal sanatçı ile sanatın ve müziğin sınırlarını zorlayarak katılımcılara unutulmaz anlar yaşatmayı amaçlıyor.

Katılımcılar, iki farklı sahnede CNDD, Aytek Dorken, el Capitan, Melissa Dust, Ugurmeister ve Kaan.Oktm’in de yer aldığı 11 DJ/prodüktörü benzersiz görseller ve dans performansları eşliğinde dinlerken, aynı zamanda Birim Erol’un canlı sanat performansını izleyebilecek, Erin İlkcan Aslan’ın küratörlüğünü üstlendiği sanat odasında ise interaktif sanat eserleri arasında gezerek, NFT’lerin fütüristik dünyasında keşfe çıkabilecek.

Etkileyici görseller, neon ışıklar ve çok daha fazlası, 3 Mayıs Cuma günü kaliteli müzik eşliğinde İstanbul Suma Han'da olacak. Gelirleri Yarına Umut Ol Derneği aracılığıyla Erzurum Palandöken’de bir okulun ihtiyaçlarının giderilmesi için bağışlanacak etkinliğin biletlerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

PARACHUTE CREW PRESENTS: FUTURE CALL, SUMA HAN | 3 MAYIS 2024
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...