Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Evren Furtuna’dan DSF parçası ‘Omorfa’ya remiks

Remiks, Where The Shadow Ends plak şirketinin ‘Lost Remixes, Vol. 1’ derlemesindeki dört yapımdan biri

  • MIXMAG TURKEY
  • 30 Mart 2024
Evren Furtuna’dan DSF parçası ‘Omorfa’ya remiks

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

DJ/prodüktör Evren Furtuna, çalışmalarını Yunanistan’da sürdüren sanatçı DSF’in ‘Omorfa’ isimli parçasını remiksledi.

Orijinal düzenlemesi geçen yıl çıkan ‘Omorfa’, İtalyan ikili Madraas’ın kurucusu olduğu plak şirketi Where The Shadow Ends etiketiyle yayımlanmıştı. Hem orijinal düzenlemesi hem de Evren Furtuna remiksi, organik house’un etkileyici örneklerini sunan ‘Omorfa’ya, ‘Lost Remixes, Vol. 1’ derlemesinde üç remiks daha eşlik ediyor.

Rebelski ve Madraas’ın ‘Leaving Places’ parçasına Matur, Traumhouse’un ‘Missing Someone’ parçasına Davide Ferrario remiks yaparken, plak şirketi kurucuları Madraas ikilisinin bir diğer çalışması ‘Blue Lagoon’ ise Veytik tarafından yeniden yorumlandı.

‘Hush’, ‘Aum’, ‘All Shades of Blue’ ve ‘Sahasrara’ gibi geniş kitlelerce beğeni toplayan çalışmalara imza atan Evren Furtuna, 2021’de Anjunadeep’in Explorations derleme serisinin 20. kürasyonunun açılış parçası ‘Cupid’in arkasındaki isim olmuştu.

‘Omorfa’ remiksi, 2024 yılına Serious Dancers iş birliği ve Mass Digital remiksi ile hazırladığı ortak yapım kısaçaları ‘What Carmen Needs’ ile başlayan Evren Furtuna’nın bu seneki 2’nci çalışması oldu.

‘Omorfa’ remiksini aşağıda dinleyebilir, ‘Lost Remixes, Vol. 1’ derlemesindeki tüm çalışmaları buradan inceleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...