Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Acid Pauli, Wakana Reunion Festivali’nin Ana Sahne Sanatçısı Olacak

1000 kişi kapasiteli İspanyol festivali bu ay dolunaya denk gelecek şekilde tasarlandı

  • DENİZ OĞUZ
  • 10 Mayıs 2019
Acid Pauli, Wakana Reunion Festivali’nin Ana Sahne Sanatçısı Olacak

Wakana Reunion, 17-19 Mayıs tarihleri arasında İspanyol şehri Cádiz'deki Los Alcornocales Tabiat Parkı'na ikinci ayağı için geri dönüyor. Festival geniş bir yelpazede etkileyici techno ve house sanatçılarına ev sahipliği yapacak.

Üç günlük festivalin ana sahne sanatçısı, öncü downtempo techno tarzı ile ünlü Acid Pauli olarak açıklandı. Öbür sanatçılar arasında Kalabrese, Mira ve DJ YokoO gibi isimler bulunuyor. Wakana Reunion “Full Moon Edition”, festival katılımcılarını müzik, sanat ve yoga ve meditasyon gibi etkinlikler ile doğayla bütünleştirmeyi amaçlıyor.

Festival maksimum 1000 kişilik kapasiteye sahip ve Mayıs ayının dolunayına denk gelecek şekilde tasarlandı.

Bir gölün etrafında gerçekleşecek festival, sınırlı sayıda bilet kapasitesi ile onu diğer büyük festivallerden ayıran bir topluluk havası yaratmayı hedefliyor. Festivale geçen yıl 30’dan fazla sayıda farklı ülkeden insan katılmıştı.

Müziğe ek olarak, katılımcılar su sporları, masaj ve benzeri birçok aktivitenin tadını çıkarabilecekler. Festivalin kendisi de Avrupa'daki ilk %100 sürdürülebilir festivallerden biri olması ile öne çıkıyor.

Daha fazla bilgi için wakanalakereunion.com adresine göz atın. Geçtiğimiz yılki festivale ait görüntüleri ve bu yılın tüm sahne listesini aşağıda inceleyebilirsiniz.

Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...