Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Adana'da yeni kulüp açıldı: Paradiso

"Yerli yabancı birçok yıldız ile Dante’de gerçekleştirdiğimiz başarılı sürecin Paradiso’da daha da yükselen bir grafikle devam edeceğini düşünüyoruz"

  • MIXMAG TURKEY
  • 27 Aralık 2023
Adana'da yeni kulüp açıldı: Paradiso

Adana’nın elektronik müzik merkezi haline gelen Dante, şehre Paradiso isimli yeni bir kulüp kazandırdı.

Son yıllarda elektronik müzik etkinliklerinde Anadolu’da başı çeken Dante, yabancı yıldızlar ve lokal sahnenin en önemli isimleriyle gerçekleştirdiği kış sezonu sonrasında tasarımlarına başladığı Paradiso’yu 8-9 Aralık’ta Adana’da müzikseverlerle buluşturdu. Mimarisi ve fütüristik ışık tasarımlarıyla sıra dışı bir atmosfer vaat eden Paradiso, henüz açılmadan tüm Türkiye’de yankı buldu. Elektronik müziğin önde gelen isimleriyle tüm sezon için anlaşmalar yaptığını ve heyecan verici bir programla tüm sezon hizmet vereceğini paylaşan Paradiso, dünya standartlarında ses ve ışık sisteminin yanı sıra tüm katılımcılarına ayrıcalıklı bir deneyim sunacağının sözünü veriyor.

Dante ve Paradiso’nun kurucusu Sedat Ocağ, Paradiso ile ilgili açıklamalarında şu ifadeleri kullandı; "Dante ile geçirdiğimiz başarılı sezonların ardından hem kapasite olarak daha geniş bir alan hem de standartların yükseldiği bir platform hayal ettik. Paradiso, ünlü İtalyan yazar Dante’nin eserlerinde kullanıldığı üzere cennet anlamına geliyor. Bu bağlamda Dante’nin içerisinden doğan bir marka olması bizi fazlasıyla motive ediyor. Paradiso’daki en büyük amacımız hem elektronik müzik yıldızlarının hem de katılımcıların keyif aldığı ve sıradan bir etkinliktense bir deneyime dönüşen geceler sunmak. Tüm mimari süreçlerde aldığımız referanslar ve teknik altyapımızı buna göre oluşturduk. Adana elektronik müziğin Anadolu’daki en önemli şehri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Yerli yabancı birçok yıldız ile Dante’de gerçekleştirdiğimiz başarılı sürecin Paradiso’da daha da yükselen bir grafikle devam edeceğini düşünüyoruz. Ülkemiz önemli bir elektronik müzik ve etkinlik merkezine kavuşuyor, bu da ben ve ekibimi oldukça heyecanlandırıyor."

Paradiso’nun müzik ve etkinlik direktörü Atakan Atak ise, "Uzun süredir Paradiso’nun kusursuz bir deneyim alanı olması için büyük bir ekip olarak çalışıyoruz. Tüm sezon etkinliklerimizde elektronik müzik ve prodüksiyon dünyasının yıldızlarıyla ilerleyecek ve Türkiye’nin önemli sahnelerinden biri olarak konumlanmaya devam edeceğiz."

Paradiso 8 Aralık’ta Aslı Köse ve 9 Aralık’ta İtalyan Yıldız Malandra Jr. İle kapılarını açtı. Paradiso'yu buradan takibe alabilir, sezon etkinliklerinin bilet ve detaylarına bu sayfa aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...