Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Amelie Lens'ten Drumcode'un 200. Kataloğuna Özel İki Remiks

Adam Beyer'in 2014 yılına ait 'Teach Me' parçasının Amelie Lens imzalı iki remiksi bu ay çıkıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 23 Ocak 2019
Amelie Lens'ten Drumcode'un 200. Kataloğuna Özel İki Remiks

1996 yılında kurulan plak şirketi, çıkarmaya hazırlandığı 200'üncü kataloğunda kurucusu Adam Beyer'in beş yıl önce müzikseverlerle buluşturduğu parçasının Amelie Lens remikslerine yer veriyor.

Sanatçı, Adam Beyer'in ilk olarak 2014'te Drumcode etiketiyle çıkan, içinde toplam 4 yapım bulunan 'Teach Me' adlı kısaçasına adını veren parçaya yeni bir soluk getirdi. DC200 kataloğu, "Main Mix" ve "Acid Mix" adında iki farklı versiyon içeriyor.

Beyer ve Lens arasındaki işbirliği 'Teach Me' remiks paketinin de öncesine dayanıyor. Beyer'in, sanatçıyı kariyerinin başladığı ilk dönemden bu yana desteklediği biliniyor. Ayrıca Drumcode'un iştirak ettiği etkinliklerin sahne listesinde Amelie Lens'i son zamanlarda sık sık görmekteyiz. DC200 kataloğuyla birlikte sanatçı, 2017'de A-Sides Vol. 6 isimli derleme albümde yer alan 'In Silence' parçasının ardından Drumcode'da ikinci kez çıkış gösteriyor.

Her iki remiks 28 Ocak'ta Drumcode etiketiyle piyasaya çıkacak. Bu özel paketteki "Main Mix"i aşağıda dinleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...