Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Sunset Sessions 11 Haziran'daki final gününde &ME’yi İstanbul'da konuk ediyor

‘Send Return’ remiks albümlerinin üçüncüsü geçtiğimiz günlerde çıkan &ME, Monkey Project sunumuyla gerçekleşecek etkinlik serisinin kapanış gününde Çubuklu 29 Bosphorus sahnesinde olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 5 Haziran 2023
Sunset Sessions 11 Haziran'daki final gününde &ME’yi İstanbul'da konuk ediyor

Berlin merkezli elektronik müzik sanatçısı &ME, 2021 yapımı ‘Send Return’ albümünün açılış parçası için hazırlanan remiks paketlerinin üçüncüsünü dinleyicileriyle paylaştı.

11 Haziran Pazar günü Monkey Project sunumuyla gerçekleşecek Sunset Sessions serisinin baş konuğu olacak sanatçı, projedeki ilk remiks EP'sini Palms Trax, Laolu ve Chloé Caillet tarafından hazırlanan remikslerle geçtiğimiz yıl yayımlamıştı. Şubat 2023'te çıkan ikinci remiks EP, Majid Jordan ve DESIREE tarafından yapılan remiksleri içerirken, geçtiğimiz günlerde çıkan üçüncü remiks paketinde ise Ankhoï, Bella Boo ve Reznik & Mikesh tarafından yapılan çalışmalara rastlıyoruz.

House ve techno dünyasının günümüzde en ilgiyle takip edilen isimlerinden biri olan &ME’nin kariyerinde Fetisch ile birlikte ortaya çıkardığı Terranova girişimi, Kompakt üzerinde yayımladığı müzik projeleri, Nic Fanciulli ile yaptığı iş birlikleri, Saved Records’dan çıkan çalışmaları ve Rampa ve Nomi ile karşımıza çıkan NR& projesi önemli kilometre taşları arasında yer aldı.

Rampa, Adam Port, David Mayer, Reznik ve Monja Gentschow ile birlikte Berlin merkezli kolektif ve müzik şirketi Keinemusik’i hayata geçiren isimlerden biri olan &ME’nin Keinemusik’teki ilk yayını olan ‘F.I.R.’ büyük bir kulüp hiti oldu.

Çubuklu 29 Bosphorus’ta 9, 10 ve 11 Haziran’da katılımcılarını ağırlayacak olan Sunset Sessions’ın ilk gün programında Mind Against, Ariel Vromen ve AL-TAR da yer alıyor. Müzikseverler, 10 Haziran’da Bora Uzer’in canlı şovunun yanı sıra Chambord ve Charmeine’i dinleme fırsatı elde ederken, 11 Haziran’da ise &ME ile birlikte WhoMadeWho ve Murmusica, etkinliğin final gününü müzikal bir şölene dönüştüren isimler olacak.

İstanbul Boğazı'nın muhteşem günbatımıyla düzenlenecek etkinlik serisi Sunset Sessions, müzik ve gastronomi severleri bir araya getirmeye hazırlanıyor. Üç gün boyunca sürecek olan etkinliğin Gastronomy Zone bölümünde İstanbul'un en iyi restoranlarından Vogue, The Populist ve Mezzaluna ağırlanırken unutulmaz bir gastronomi deneyimi sunulacak.

Katılımcılar için üç etkinliğin de sonunda 600 kişilik 2 feribot ile İstinye, Kabataş ve Üsküdar'a ücretsiz ulaşım sağlanacak.

İstanbul Boğazı'nda müzik, yemek ve eğlence dolu unutulmaz bir hafta sonu vaat eden Sunset Sessions etkinliklerinin gün gün biletlerine aşağıdaki bağlantıları takip ederek ulaşabilir, &ME diskografisindeki öne çıkan müzik çalışmalarını aşağıda dinleyebilirsiniz.

SUNSET SESSIONS - 1.GÜN
SUNSET SESSIONS - 2.GÜN
SUNSET SESSIONS - 3.GÜN
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...