Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Barcelona Festivali Off Week 2019 Programını Genişletti

Chris Liebing, tINI, Ben UFO ve diğer birçok isim aralarında Ricardo Villalobos, Maceo Plex ve Jamie Jones’un yer aldığı isimlere eklendi

  • MIXMAG TURKEY
  • 9 Şubat 2019
Barcelona Festivali Off Week 2019 Programını Genişletti

Barcelona şehrinin meşhur festivallerinden Off Week, bu yıl Haziran ayındaki etkinliği için birçok yeni sanatçının katılım duyurusunu paylaştı.

Sekiz farklı ev sahibi, 14-16 Haziran tarihleri arasında üç gün sürecek ve şehrin önde gelen etkinlik kompleksi Parc Del Forum’da gerçekleşecek olan festivaldeki birçok sahnenin küratörlüğünü yapacak. Bu isimler, daha önce açıklanan ve aralarında Afterlife, Diynamic, fabric & Ricardo Villalobos'un FRRC konsepti ve Ellum & Lone Romantic olarak açıklanan ev sahiplerine dahil olacak.

İki etkinlik —Afterlife ve [a:rpia:r]— 14 Haziran Cuma günü gerçeklecek ve Afterlife‘ın ana ismi Tale Of Us’a Maceo Plex, Chris Liebing, Tijana T, Stephan Bodzin ve Ben Klock eşlik edecek. Yeni kurulan deniz kenarındaki sahnede ise Rhadoo, Petre Inspirescu ve Raresh, görselleri Dreamrec tarafından tasarlanan uzun bir B2B2B performansla dinleyicilerin karşısına çıkacak.

Solomun ev sahipliğinde Diynamic, fabric & FRRC’nin bir araya gelerek Londra kulübünün 20. yılının kutlanacağı Cumartesi gününe ait etkinliğin sahne listesi henüz tam olarak açıklanmadı.

Etkinliğin son günü 16 Haziran Pazar gününün ev sahipleri Jamie Jones, Maceo Plex ve Fuse London. Jones'un Paradise sahnesinin line-up’ı hala açıklanmamışken, Ben UFO, Len Faki, Ellen Allien ve daha birçok isim Maceo Plex ile Ellum & Lone Romantic’te buluşuyor olacak. Fuse sahnesinde ise Apollonia, tINI ve Fuse London'ın kurucusu Enzo Siragusa sektördeki 10. yıl dönümü kutlamalarının Barcelona ayağını gerçekleştiriyor olacak.

14-16 Haziran 2019 tarihleri arasında Barcelona'da düzenlenecek Off Week 2019 festivalinin biletlerine buradan erişebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...