Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

BBC Essential Mix Ödülünün Bu Yılki Sahibi HAAi

HAAi Ricardo Villalobos, Four Tet ve Ivy Lab’i geride bırakarak ödülü kazanan isim oldu

  • SÓNAR İSTANBUL İŞ BİRLİĞİYLE
  • 25 Aralık 2018
BBC Essential Mix Ödülünün Bu Yılki Sahibi HAAi

HAAi'nin "rakiplerine gözdağı veren" Essential Mix‘i BBC tarafından 2018 yılının Essential Mix’i ödülü ile taçlandırıldı. Ricardo Villalobos, Avalon Emerson, Four Tet ve diğer pek çok önemli isim eski Phonox resident DJ'i ve Coconut Beats'in başındaki isim olan HAAi ile ödül için yarıştı.

Sanatçının fark yaratan iki saatlik house ve leftfield techno miksi, South London kulübündeki resident DJ'liğinin hemen öncesinde, Eylül ayında ilk kez yayınlandı. Ödül sahibi set 28 Aralık'ta tekrar BBC Radio 1’de yayınlanacak.

Mixmag'in Ağustos sayısının kapak yıldızı Helena Hauff ödülün 2017 yılındaki kazananıydı. Hauff, Pete Tong, Monki ve Danny Howard gibi diğer sanatçı ve DJ'lerle birlikte bu yılki yarışmanın jürileri arasındaydı.

Essential Mix hakkında daha fazla bilgi edinmek ve şarkı listesine ulaşmak için BBC Radio 1'in internet sayfasını inceleyebilirsiniz. HAAi’nin yükselişi hakkında daha fazla bilgiye ise buradan erişebilir, sanatçıyı Sónar İstanbul'da dinlemek için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...