Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

2020 BRIT Ödülleri'nde kazananlar belli oldu

Stormzy, Dave, Billie Eilish ve Tyler, the Creator ödül almaya hak kazananlar arasında

  • MIXMAG TURKEY
  • 19 Şubat 2020
2020 BRIT Ödülleri'nde kazananlar belli oldu

Britanya Fonografi Endüstrisi’nin (BPI) geleneksel olarak her yıl düzenlediği ve müziğin Britanya’daki nabzını tutmasıyla merakla takip edilen müzik ödül törenlerinden biri olan BRIT Ödülleri’nin 40’ıncısı Londra O2 Arena’da gerçekleşti.

Stormzy en iyi erkek solo sanatçı ödülünü alırken, ‘Psychodrama' albümüyle Dave yılın albümü ödülünü, Tyler, the Creator ise en iyi uluslararası erkek solo sanatçı ödülünü kaldırdı.

Dave, ödülünü almadan önce ‘Black’ şarkısını seslendirdiği performansı sırasında İngiltere Başbakanı Boris Johnson’a tepki gösterdi ve hükümetin Grenfell Tower’daki yangın faciasını yönetme biçimini eleştirdi.

James Bond’un Nisan’da gösterime girecek yeni filminin tema müziğini seslendiren Billie Eilish ise en iyi uluslararası kadın solo sanatçı ödülü almaya hak kazandı. Eilish, törende filmin tema müziği olan ‘No Time To Die’ şarkısını seslendirmeyi ihmal etmedi.

Foals en iyi grup, Celeste yükselen yıldız, Lewis Capaldi yılın şarkısı ve Mabel de kadın solo sanatçı ödüllerine layık görüldü.

Stormzy, ödül töreninde 'Do Better', 'Don't Forget To Breathe', 'Wiley Flow', 'Own It' ve 'Rainfall' şarkılarını seslendirerek geceye renk kattı.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...