Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Club 2019 Bir Geceliğine Yeniden Hayat Buluyor

Geleceğin kulübü 19 Nisan'da hafızaları tazeleyecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 4 Nisan 2019
Club 2019 Bir Geceliğine Yeniden Hayat Buluyor

80'li ve 90'lı yıllarda İstanbul gece hayatının simge figürlerinden Ceylan Çaplı'nın Mehmet Cavcı ile Maslak'ta açtığı fütüristik mekan Club 2019, 19 Nisan'da Volkswagen Arena'da bir geceliğine yeniden hayat bulacak.

Kendi döneminde geleceğin mekanı olarak anılan fütüristik kulübün kurucu ekibi, 1994'te yayın hayatına başlattıkları Radio 2019 ile Türkiye'deki elektronik müzik radyoculuğunun öncüsü olarak da hafızalarda ayrı bir yere sahip. İsmini Club 2019'dan alan Radio 2019, DnB'den Detroit techno'ya, acid house'tan chill out'a pek çok müzik tarzında sabahın ilk ışıklarına kadar süren yayınlarıyla o dönem kısa süren yayın hayatında elektronik müziğin yayılmasına öncülük etmişti. Radio 2019, 1 Ocak'ta tekrar yayın hayatına başlamış ve 29 Ocak'ta lansman etkinliği organize etmişti.

Bir döneme önderlik eden ve şehrin gece hayatına eşsiz bir vizyon katan ünlü kulübü hafızalarda tekrar canlandıracak 'Red Bull Music Presents: Club 2019' adlı etkinlik, kulübün açık olduğu yıllarda sahne almış ikonik isimleri yeniden elektronik müzik tutkunlarıyla buluşturuyor. Techno müzik sahnesinin karakteristik isimlerinden Derrick May, uzun yılların tecrübesiyle Dimitri, mekanın kurucularından Mehmet Cavcı ve hem Club 2019'un hem de İstanbul gece hayatının alışılmış isimleri U.F.U.K. ile Cure-Shot gecenin öne çıkan sanatçıları olacak. Bu isimlere yeni jenerasyondan elektronik müziğin yetenekli DJ'leri de eşlik edecek.

19 Nisan akşamı Volkswagen Arena'da saat 20:19’da kapılarını açacak etkinliğin biletlerini bu bağlantıdan satın alabilirsiniz. Club 2019, Radio 2019 ve daha fazlası hakkında anı tazeleyici bilgi ve röportajlar içeren ŞOKOPOP imzalı aşağıdaki videoyu izleyin.

Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...