Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Coachella Festivali Childish Gambino, Aphex Twin ve RÜFÜS DU SOL’un Yer Aldığı 2019 Line-Up’ını Açıkladı

Cirez D, Idris Elba, Gesaffelstein ve daha birçok önemli isim Coachella sahnesinde

  • MIXMAG TURKEY
  • 5 Ocak 2019
Coachella Festivali Childish Gambino, Aphex Twin ve RÜFÜS DU SOL’un Yer Aldığı 2019 Line-Up’ını Açıkladı

Coachella Festivali elektronik müzik dünyasının büyük yetenekleriyle dolu 2019 sahnesini açıkladı.

Listenin tepesindeki üç headliner'dan Childish Gambino etkinliğin ilk günü, Tame Impala ikinci günü, Ariana Grande ise etkinliğin son günü olan Pazar günü tüm dikkatleri üzerlerinde toplayan isimler olacak. Kanye West’in de headliner olarak adı geçmiş olsa da sahne prodüksiyonu hakkındaki birtakım konularda anlaşamadıkları söyleniyor. Fakat Kids See Ghosts projesindeki partneri Kid Cudi listede yer alıyor.

Coachella bu yıl ağırlıklı olarak elektronik müziğin ses getiren yeteneklerine yer vermiş görünüyor. Çok nadir sahne alan Aphex Twin'in en dikkat çeken isim olduğu sahne listesinde ayrıca Bassnectar, Gesaffelstein ve yakın zamanda tekrar birleşen Deep Dish (Dubfire ve Sharam) bulunuyor. Line-up'ta techno ve house’un farklı alt türlerinden Eric Prydz (Cirez D), Four Tet, Hot Since 82, Tale Of Us, Stephan Bodzin gibi sanatçılara ek olarak Idris Elba ve Virgil Abloh gibi şöhretler ile nispeten biraz daha pop eğilimli figürler DJ Snake, Diplo, Dillon Francis, Fisher ve Zedd öne çıkıyor. Avustralyalı üçlü Rüfüs Du Sol ve Bob Moses da festival sahnesinde boy gösterecek sanatçılar arasında.

Pek çok farklı müzik türünden sanatçı çeşitliliği geçmiş yıllarda olduğu gibi tekrar gözlemleniyor: R&B yıldızları Solange ve Janelle Monáe, throwback'lerin favori ismi Weezer, güzel sesiyle Billie Eilish ve pop müziğin yeni yükseleni Khalid bu geniş yelpazede sivrilen isimler.

Nisan ayındaki festivalin tüm line-up’ını aşağıda inceleyebilir, biletler için festivalin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...