Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Coyu ve Moby'den hayvan haklarına dikkat çeken ortak çalışma

"I May Be Dead, But One Day The World Will Be Beautiful Again" adlı çalışma Coyu'nun "You Don't Know" albümünde yer alıyor

  • ONUR ATEŞ
  • 25 Eylül 2019
Coyu ve Moby'den hayvan haklarına dikkat çeken ortak çalışma

İspanyol sanatçı Coyu, "You Don't Know" isimli yeni uzunçalar albümüyle fark yaratan işler ortaya çıkarmaya devam ediyor. Moby, Lazarusman, The Horrorist ve Thomas Gandey gibi sanatçılarla ortak yapım çalışmalar içeren 16 parçalık albüm, 23 Eylül'de sanatçının plak şirketi Suara Music'ten çıktı.

Albümde resmi müzik videosuyla en çok öne çıkan parça hiç kuşku yok ki "I May Be Dead, But One Day The World Will Be Beautiful Again". Ormanların insan eliyle yok edilmesi, endüstrileşme ve doğa katliamı gibi sebeplerden dolayı hayvanların doğal yaşam ortamlarının kısıtlanması, hayvanların "insan hizmetine adanmış şekilde robotlaştırılması" ve bunun insan hayatı da dahil olmak üzere gezegendeki yaşamı topyekün biçimde tahrip etmesi video klipte çarpıcı biçimde gözler önüne seriliyor.

Albümdeki tüm parçaları bu bağlantı aracılığıyla dinleyebilir, Coyu ve Moby'nin ortak çalışması "I May Be Dead, But One Day The World Will Be Beautiful Again"in müzik videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

Sónar İstanbul 2019'a özel olarak hazırladığımız çalma listelerimizi dinleyin.

Haber yazarı Onur Ateş'i takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...