Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Dasha Rush, 360° görsel-işitsel projesi 'Aurora Cerebralis'i Prag'a taşıdı

Dasha Rush, 12 Ekim'de Red Bull Music Festival Istanbul kapsamında VW Arena'da çalacak

  • RED BULL MUSIC FESTIVAL ISTANBUL İŞ BİRLİĞİYLE
  • 3 Ekim 2019
Dasha Rush, 360° görsel-işitsel projesi 'Aurora Cerebralis'i Prag'a taşıdı

Pozitif sunumuyla düzenlenen Red Bull Music Festival Istanbul 2019'un 12 Ekim'de Volkswagen Arena'daki konuğu olacak DJ, prodüktör ve deneysel ses tasarımcısı Dasha Rush, 15 Eylül'de Berlin'de lansmanını yaptığı görsel-işitsel şovu 'Aurora Cerebralis'i 30 Eylül'de Çekya'nın başkenti Prag'da düzenlenen, elektronik müzik ve yeni medya projelerine ev sahipliği yapan Lunchmeat Festival'a taşıdı.

Dijital tasarımcı Alex Guevara ile iş birliği içinde gerçekleştirdiği projesinde astrofizik, ekstrem doğa olaylarının büyüsü ve insan psişizminin derin arzularına olan merakını dışa vuran Dasha Rush, 360° görsel-işitsel şovunu sert techno soundlarından oluşan ses katmanlarıyla destekliyor.

'Aurora Cerebralis'te görsel öğeler ve sesler gerçek zamanlı olarak senkronize ve desenkronize olarak bir yandan gerçek zamanda yayılma eğilimi gösterirken diğer yandan da izleyenlerin zaman algısını değiştiriyor. Lunchmeat Festival kapsamındaki görsel-işitsel şov, 23,5 metre çapındaki 8K projeksiyonuyla dünyanın en büyük planetaryumlarından biri olan Planetárium Prag'da yapıldı.

Sanatçı ayrıca 5 Temmuz'da Berghain Halle'de semazenlerin esin kaynağı olduğu 'ZONE 005' adlı görsel-işitsel şovun ses tasarımı ve müziklerini üstlenmişti.

Dasha Rush 12 Ekim'de Red Bull Music Festival Istanbul 2019 kapsamında Volkswagen Arena'daki "Futurave Night"ta set başında olacak. Biletler için tıklayın.

DASHA RUSH @FUTURAVE NIGHT - RED BULL MUSIC FESTIVAL ISTANBUL 2019

Red Bull Music Festival Istanbul 2019'a özel olarak güncellediğimiz yepyeni #Frekans çalma listemizi dinleyin!

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...