Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

De Sluwe Vos'tan Yepyeni EP: Dancing Glass Figures

İçinde 4 yapım bulunan kısaça DGTL Records etiketiyle 25 Ocak'ta çıktı

  • MIXMAG TURKEY
  • 29 Ocak 2019
De Sluwe Vos'tan Yepyeni EP: Dancing Glass Figures

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da çalışmalarını sürdüren DJ/prodüktör De Sluwe Vos, 4 parçalık 'Dancing Glass Figures' adlı kısaça (EP) piyasaya çıkardı.

De Sluwe Vos bu çalışmada, bir diğer Amsterdamlı sanatçı Sjamsoedin ve Fransız DJ/prodüktör Bambounou ile işbirliğine gitti. Kısaçanın en dikkat çekici yapımı 'Never Know' De Sluwe Vos ve Sjamsoedin imzası taşıyor ve şimdiden Âme, Dixon, Optimo ve Job Jobse gibi isimlerin desteğini elde etmiş durumda. 'Never Know', ilgi çekici synth dizilimi ve birbirini tekrar eden vocoder vokal elementleriyle atmosferik bir müzik deneyimi sunuyor.

Kısaçaya adını veren, De Sluwe Vos imzalı 'Dancing Glass Figures' ise zengin davul ve sıcak synthesizer soundu ile öne çıkmakta. 'Sophisticated Topless Raver' ise barındırdığı etkileyici melodik düzenlemeler ve keskin clap sesleriyle gecenin ilerleyen saatleri için birebir. EP'nin kapanışı ise, 'Sophisticated Topless Raver' parçasını daha düşük tempoda ancak narin bass ve ilave synth stab/perküsiyon sesleriyle yeniden yorumlayan Bambounou'ya ait.

Melodik house türünün dikkat uyandıran bir örneği olan kısaçanın De Sluwe Vos ve Sjamsoedin imzalı ortak çalışması 'Never Know' için hazırlanan ve geçtiğimiz günlerde paylaşılan videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

Dijital ve plak olarak piyasaya sürülen 'Dancing Glass Figures EP' 25 Ocak'ta çıktı.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...