Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Dekmantel Festival 2019'da Sahne Alacak İsimler Belli Oldu

Amsterdam merkezli festival tüm sanatçıları Instagram'da teker teker paylaştı

  • MIXMAG TURKEY
  • 27 Ocak 2019
Dekmantel Festival 2019'da Sahne Alacak İsimler Belli Oldu

31 Temmuz’dan 4 Ağustos’a kadar sürecek olan Dekmantel Festival sıra dışı bir tanıtım yaparak line-up listesinde yer alan her sanatçıyı tek tek Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. House ve techno etkinlikleri yanında canlı performanslar, DJ setleri, efsaneleşmiş figürler ve yeni yeteneklerin yer aldığı liste oldukça ses getirecek bir festivale işaret ediyor. Şimdiye dek 100’den fazla sanatçının adı açıklanmış durumda.

Demdike Stare, Marie Davidson, Vatican Shadow, RAMZi, Deena Abdelwahed, The Exaltics, John T. Gast, Planetary Assault Systems, Terekke, Umwelt, Oceanic, Stellar OM Source ve birçok sanatçının canlı performansları yanında Róisín Murphy, Sunn O))), Yves Tumor, Jeff Mills, Juan Atkins (Cybotron), Suzanne Ciani, Mulatu Astatke, Pharoah Sanders Quartet, Sarah Davachi ve Wally Badarou da öne çıkan diğer isimler arasında.

Shinichi Atobe, Donato Dozzy, Motor City Drum Ensemble, Object Blue, Batu, Bruce, Yu Su, Raphaël Top-Secret, Andrew Weatherall, DJ Fett Burger, Donna Leake, Afrodeutsche, Paquita Gordon, Upsammy ve Surgeon DJ setleriyle festivale renk katacaklar. Ben UFO & Blawan, Eris Drew & Octo Octa ve Skee Mask & Zenker Brothers gibi isimler ise B2B performans sergileyecek.

Tüm line-up’ı aşağıda bulabilir, festival biletlerini bu bağlantı aracılığıyla satın alabilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...