Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

DeWalta Yeni Albümünü ve Alt Plak Şirketi Horizon Pi’yi Duyurdu

Yeni alt plak şirketi daha "ağır" müziklere ev sahipliği yapacak

  • MIXMAG TURKEY | Çeviri: Tatlıhan Tuncel
  • 6 Şubat 2019
DeWalta Yeni Albümünü ve Alt Plak Şirketi Horizon Pi’yi Duyurdu

Berlin’in yenilikçi DJ ve prodüktörlerinden DeWalta, 'Lyra' ile 'Lyra Pi' adında iki uzunçalar yayınlayacağının ve sahibi olduğu uzun soluklu plak şirketi Meander bünyesine ambient müzik odaklı olarak dahil edeceği yeni alt şirketi Horizon Pi’yi kurduğunun haberini verdi.

DeWalta’nın bugüne kadarki en ‘’avangart’’ ve ‘’keşfe açık’’ atılımı addettiği bu yeni projesi, daha "ağır" ve düşük tempolu müziklere ev sahipliği yapacak ve Meander’in nispeten dans pisti odaklı yaklaşımından farklı bir yolda ilerleyecek.

Meander etiketiyle çıkacak olan ve adıyla Yunan Mitolojisi’ndeki doğaüstü yeteneklere sahip müzisyen Orpheus'un Liri’ne gönderme yapan ‘Lyra’, "müzisyenin ilgi çekici minimal tınısını tüm ihtişamıyla yücelten altı parçadan" oluşuyor.

Meditatif ve film müziği tadındaki modern ambient çalışmaların beşli synth kompozisyonlarından oluşan uzunçalar 'Lyra π (Pi)' ise, DeWalta’nın Meander Horizon Pi Serisi‘ni başlatarak sanatçının yeni projesi Horizon Pi'den çıkan ilk yapım olacak.

'Lyra' ve 'Lyra Pi' 8 Şubat’ta plak olarak, 22 Şubat’ta ise dijital formatta dinleyiciyle buluşacak.

DeWalta’nın yakında çıkacak uzunçalar albümlerinden 'Lyra'nın ilk teklisi Myths’i ve 'Lyra Pi' adlı diğer uzunçalardan kesitleri aşağıda dinleyebilirsiniz.

Sanatçının yakında çıkaracağı bu çalışmaları aşağıdaki linklerden ön sipariş edebilirsiniz.

Lyra (LP)
Lyra Pi (LP)

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...