Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Don Diablo'dan yeni albümüyle eş zamanlı dünya turnesi

Bu sonbaharda Don Diablo’dan yeni bir çalışma ve tur bizi bekliyor

  • SUDE GERGEROĞLU
  • 24 Haziran 2019
Don Diablo'dan yeni albümüyle eş zamanlı dünya turnesi

Don Diablo geçen yıl çıkardığı FUTURE albümüyle stüdyo albümlerindeki 10 yıllık sessizliğini bozdu. Gelişmeler göze alındığında, daha düzenli bir çalışma temposu planladığını söyleyebiliriz. Hollandalı DJ/prodüktör albümün bu sonbahar için yolda olduğunu ve altı duraklı bir turneyle dünyanın dört bir yanında sahnede olacağını açıkladı.

FOREVER adlı tur, HEXAGON markasının başındaki ismi New York, Londra, Milano, Paris, Tokyo ve Sao Paulo’ya taşıyacak. Geçen yılki duyuruların formatına olan benzerliklerine dayanarak, hayranları gelecek çalışmanın isminin de FOREVER olmasını bekliyor.

Don Diablo (Don Pepijn Schipper) pek çok kişi tarafından future house türünün öncülerinden biri olarak kabul ediliyor. Ancak kariyeri çok daha eskilere uzanıyor. Don Diablo, 90’ların sonunda ve 2000’lerde Kanada, İngiltere, Japonya, Brezilya, Avustralya, ABD ve İsrail’de sahne aldı.

Geçen ay Schipper, İngiliz şarkıcı Jessie J (Jessica Ellen Cornish) ile birlikte “Brave” adlı parçayı yayınladı. Şarkının, Schipper’ın yaklaşmakta olan albümünde yer alıp almayacağı ise hala merak konusu. Sonbahardaki turnenin biletleri için sanatçının internet adresinden kayıt yaptırabilirsiniz.


Spotify '#Turkuaz' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...