Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Eric Prydz yeni görsel şovu EPIC 6.0 Holosphere'ı test etti

Görsel şov Temmuz'da Tomorrowland'de izlenebilecek

  • ONUR ATEŞ
  • 23 Haziran 2019
Eric Prydz yeni görsel şovu EPIC 6.0 Holosphere'ı test etti

Hangi DJ en iyi görsel şova sahip? Bu konu dans müziği çevresinin her zaman tartıştığı konulardan biri olmuştur. Eric Prydz görselliği performanslarına en etkili biçimde aktaran sanatçıların başında geliyor. Özellikle ünlü HOLO şovlarında gördüğümüz baş döndürücü hologram ve lazer kombinasyonları Prydz'in performanslarına inanılması güç biçimde seviye atlatan unsurlar olarak biliniyor.

Sanatçı önümüzdeki gösterilerinde kullanacağı yeni görsel tasarımları geçtiğimiz günlerde Instagram ve Twitter hesaplarında paylaştığı kısa bir video ile tanıttı. Sanatçının EPIC 6.0 Holosphere olarak adlandırdığı yeni konseptte yüksek çözünürlüklü LED bir küre dikkat çekiyor. EPIC 6.0 Holosphere, Deadmau5'un cube 3.0 konseptini andırsa da görünüşe göre çok daha fazlasını barındırıyor gibi görünüyor. Adeta gelecek teknolojiler, robotlar ve uzaylıları konu alan bilim kurgu filminden bir sahne gibi.

EPIC 6.0 Holosphere şovunun müzikseverlerle ilk buluşması 19-21 Temmuz tarihleri arasında Tomorrowland'de gerçekleşecek.


Spotify '#Turkuaz' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...