Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Fantastic Twins'in Gelirlerini 'Hope Not Hate' Kuruluşuna Bağışladığı Çalışması Haftanın En İyileri Listesinde

Duyarlı sanatçı M Music Presents etkinlikleri kapsamında 25 Nisan Perşembe Module İstanbul'da

  • MIXMAG TURKEY
  • 24 Nisan 2019
Fantastic Twins'in Gelirlerini 'Hope Not Hate' Kuruluşuna Bağışladığı Çalışması Haftanın En İyileri Listesinde

M Music Presents etkinlikleri kapsamında 25 Nisan Perşembe günü Module İstanbul'da çalacak Alman prodüktör/DJ Fantastic Twins'in (Julienne Dessagne) 12 Nisan'da çıkardığı 3 parçadan oluşan 'Lost in Germany' adlı kısaçalar albümü haftanın en iyi 10 plak albümü arasında gösterildi.

The Vinyl Factory tarafından yapılan değerlendirmede, dijital formatların yanı sıra 33'lük plak olarak da satışa sunulan kısaçalar, çıktığı haftanın en iyi 10 plak çalışması arasında gösterildi. Kısaçalar ‘Why Are You Here?’ adlı dinamik bir techno ile açılırken, ikinci parça ‘Wrong Place Wrong Time Wrong People’ house esintilerini bünyesinde barındırıyor. Çalışmanın kapanış parçası ise 'Fur Stunden Lang'. Sanatçı, kısaçalardan elde edeceği tüm gelirleri ırkçılık ve faşizm temelindeki nefret söylemine karşı duran çalışmalarıyla tanınan 'Hope Not Hate' isimli organizasyona bağışlayacağını açıklamıştı.

Fantastic Twins'in yaptığı her şey hayali bir koreografiden ibaret. Projenin mimarı Julienne Dessagne, Glasgow ve Londra sonrası The Twins projesine Berlin'de devam etti. Ezoterik personasıyla iki adet göz ardı etmesi güç EP'yi Optimo Music ve Hippie Dance'ten çıkaran Dessagne, 2017'de dönüşüm geçirerek Fantastic Twins projesini başlattı.

Saykodelik tekno ve avant-elektronika temelli müziğini Glasgow'daki parti gecelerinde post-punk, synth-wave, tekno, house ve daha fazlasıyla harmanlayan sanatçı yolculuğuna ara vermeden ediyor. Kişisel hikayelerini ışıltılı müzikal şiirlere işleyen Fantastic Twins, dance ve kulüp müzikleriyle şekillenen hayali koreografiler yaratıyor.

Sanatçı, İstanbul'da ilk defa düzenlenecek olan M Music Presents etkinlikleri kapsamında Rebolledo, Superpitcher ve Forlorn Hope'un da aralarında olduğu 25 Nisan gecesinde Module İstanbul'da olacak. Etkinlik biletlerini buradan alabilir, daha fazla bilgi için M Music Presents'in sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Sanatçının 'Lost in Germany' adlı kısaçalar albümünü buradan satın alabilirsiniz.

Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...