Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Fatboy Slim İbiza'nın tarihini konu alan filmin müziklerini yaptı

Bir barış, şehvet, spiritüalite ve hedonizm hikayesi

  • ONUR ATEŞ
  • 2 Haziran 2019
Fatboy Slim İbiza'nın tarihini konu alan filmin müziklerini yaptı

Fatboy Slim, İbiza'nın bilinmeyenlerle dolu 2,000 yıllık tarihini konu alan sessiz bir sinema filminin müziklerini yaptı.

Yönetmenliğini Julien Temple'ın üstlendiği "Ibiza - The Silent Movie" isimli film, İbiza tarihinin tanrı ve tanrıçalarından oluşan efsane karakterlerini de öne çıkarıyor. Oyuncular arasında Happy Mondays grubundan Mark Berry (Bez), Manumission'dan Clare Davies ve Madness grubu üyesi Chas Smash gibi isimler dikkat çekiyor. 'Fenike mitolojisindeki dans ve müzik tanrısı Bes' rolünü Berry, 'tanrıça Tanit' rölünü ise Davies'in oynadığı filmde Smash 'Dada sanatçısı ve yazar Raoul Hausmann'ı canlandırıyor.

Proje hakkında demeç veren Fatboy Slim, "Julien bana yüzeyin altında, bu toprakların altında yatan hazineyi gösterdi. Burada inanamayacağınız hikayeler var; Fenikeliler, Romalılar, Hippiler, hatta ve hatta Naziler bu sihirli adanın eşsiz ritmiyle dans ettiler. Peki ya gezegendeki bu benzersiz ve renkli adanın tarihini nasıl anlatırsınız? Her tür kuralı bir kenara atıp yok sayarak ve ortaya çıkan kaotik durumu adanın sunduğu en eklektik, en çağrışımcı müzikle karşılayarak..." açıklamalarında bulundu.

"Ibiza - The Silent Movie" 26 Haziran Çarşamba günü Birleşik Krallık'taki sinema salonlarında gösterime girecek. Film hakkında daha detaylı bilgi edinmek için burayı tıklayabilir, filmin fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz.

Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...