Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Ferry Corsten bir yıl aradan sonra Future Momentum serisiyle yeniden İstanbul'da

Future Momentum serisinin altıncı etkinliği 14 Haziran Cuma günü Zorlu PSM %100 Studio'da

  • MIXMAG TURKEY
  • 13 Haziran 2019
Ferry Corsten bir yıl aradan sonra Future Momentum serisiyle yeniden İstanbul'da

Hollanda'nın küresel elektronik müzik sahnesine kazandırdığı en yetenekli isimlerin başında gelen Ferry Corsten, Future Momentum serisinin altıncı etkinliği kapsamında 14 Haziran Cuma günü Zorlu PSM %100 Studio'da üç saatlik genişletilmiş özel bir performansa imza atacak.

İlk prodüksiyon denemelerinde hardcore/gabba türünde örnekler veren, sonrasında clubhouse ve trance türlerine yoğunlaşan Corsten, 1997’de Purple Eye ile birlikte günümüz dans müziğinin en önemli plak şirketlerinden biri olan Tsunami’yi kurdu. 1999 yılında ise "System F" projesi altında çıkardığı "Out of the Blue" parçası ve aynı adı taşıyan albümü ile o yılların en çarpıcı işlerinden birine imza attı ve Birleşik Krallık top 20 ve Japonya top 10 listelerinden 3 yıl boyunca düşmeyerek trance müziğin dünyaya tanıtılmasında önemli rol oynadı. Avrupa'da ilk büyük çaplı başarılarından biri de Moonman'in "Don't Be Afraid" parçasına yaptığı remiksle Birleşik Krallık en çok satanlar listesinde üst sıraları zorlamasıyla geldi.

Hemen sonrasında Tiësto ile yarattıkları "Gouryella" projesi ile yükselişine ara vermeden devam eden Ferry Corsten, William Ørbit’in "Barber’s Adagio For Strings" parçasına yaptığı remiks ile de kısa sürede dünyanın sayılı isimlerinden biri haline geldi.

Yılların eskitemediği isim şu ana kadar farklı isimler altında yaptığı 7 albüm çalışması ve "Made of Love", "Rock Your Body Rock" gibi tekli hitleriyle ödülden ödüle koşarak 2016 yılında ise International Dance Music Awards ve müzikseverler tarafından seçildiği "En İyi Trance DJ"i ödülü ile efsanevi kariyerini taçlandırdı. 40 ülkede 210 radyo istasyonunda yayınlanan "Corsten’s Countdown" adlı radyo programı ile dans müziğinin geniş spektrumuna haftalık olarak yer veren Corsten, günümüzde bu müziğin tanıtılmasında büyük rol oynamaya devam eden önemli figürlerden biri.

Müzikseverler Future Momentum'un yeni serisinde yerli yetenekleri de dinleme olanağı elde edecek. Juren Vu ve Hard Reset back-to-back setleriyle etkinliğin açılışını yaparken Triart ve Burak & Emre ortamı Ferry Corsten için kusursuz hale getiren isimler olacak. Corsten'ın üç saatlik performansının ardından gecenin kapanışı ise back-to-back setleriyle Onur Ates ve Ibrahim Ozkan'dan gelecek.

Future Momentum'un altıncı etkinliği 14 Haziran'da Zorlu PSM %100 Studio'da gerçekleşecek. Etkinlik biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Spotify '#Arşiv' çalma listemizi takip edin.



Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...