Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Gazelle Twin Sónar İstanbul Öncesi Londra ve Bristol'da

Gazelle Twin 28 Şubat'ta Londra, 1 Mart'ta Bristol'da sahne alacak

  • Sónar İstanbul İş Birliğiyle
  • 22 Şubat 2019
Gazelle Twin Sónar İstanbul Öncesi Londra ve Bristol'da

BBC Radio 3'ün düzenlediği Late Junction Festival, aralarında Gazelle Twin'in de olduğu sahne listesi ile kulakların pasını silecek.

Sónar İstanbul 2019'un ilk gününün SonarHall sahnesinde performans gösterecek olan Gazelle Twin, psychedelic pop, medieval lore ve post-punk çizgisiyle Richard Dawson tarafından kurulan Hen Ogledd, Sebastian Rochford'un (Polar Bear) Pete Wareham ve Neil Charles ile birlikte kurduğu yeni grubu Pulled By Magnets ve 'The King' adlı elektroakustik albümüyle ilgi toplayan CHAINES 28 Şubat Perşembe günü canlı performanslarıyla Londra'nın önde gelen kulüplerinden EartH'te müzikseverlerin karşısında olacak.

Yenilikçi sci-fi electronica soundunun temsilcilerinden Gazelle Twin (Elizabeth Bernholz), 1 Mart Cuma ise İngiltere'nin Bristol kentinin bilinen mekanlarından Exchange'de Orryx ile birlikte sahne alacak.

Late Junction Festival biletlerini buradan, Bristol Exchange'deki etkinliğin biletlerini ise bu bağlantıdan satın alabilirsiniz.

Gazelle Twin'i İstanbul'da yakalamak isteyenlerdenseniz, sanatçının 8 Mart'ta sahne alacağı Sónar İstanbul biletlerini bu bağlantı aracılığıyla edinebilirsiniz.

Sónar İstanbul 2019'a özel seçkilerimizin yer aldığı Spotify çalma listelerimizi takip edin.



Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...