Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Glastonbury'nin Block9 Sahnesi 2019'da Kapasitesini İkiye Katlıyor

Glastonbury gelecek yılki festival için “radikal” bir revizyona gitmeyi planlıyor

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: PETER PODWORSKI
  • 3 Aralık 2018
Glastonbury'nin Block9 Sahnesi 2019'da Kapasitesini İkiye Katlıyor

Glastonbury’nin sevilen gece buluşma noktası Block9’ın kapasitesi festivalin 2019 yılı versiyonu için ikiye katlanıyor.

Block9’un kurucu ortakları Gideön Berger ve Stephen Gallagher, BBC 6Music’ten Mary Anne Hobbs’a verdikleri röportajda geçmişi dört yıllık bir emeğe dayanan bu planı kamuoyu ile paylaştı.


NYC Downlow, haber görselindeki Genosys ve London Underground gibi mekanları da içinde barındıran alan, bundan böyle iki ayrı etkinlik sahasına yayılacak şekilde büyüyor olacak. Etkinlik programı ise oldukça “heyecan uyandırıcı” yeni bir proje ile genişleyecek.

Hobbs’a konuşan Block9 yöneticileri, “Esasen nicelik olarak ikiye katlanıyoruz, etkinlik alanına yeni bir sahayı dahil ettik. Block9’ı dört yıldan bu yana üzerinde çalıştığımız, gelecek haziran ayında hayata geçireceğimiz çok ama çok heyecan uyandırıcı bir projeyle genişletiyor olacağız” şeklinde konuştu.


Glastonbury Festivali organizatörü Emily Eavis NME’ye verdiği bir mülakkata gelecek yılki etkinlikte “radikal” değişikliklerin sözünü vermiş, Block9’la ilgili planları “akıllara durgunluk verici” şeklinde nitelemişti.

Ayrıca Glastonbury’nin en dikkat çekici enstalasyonlarından Arcadia, ateş soluyan örümcek sahnesinin festivaldeki çıtayı daha da yukarı taşıyacak “tamamen farklı başka bir serüveni” öne çıkarmak için 2019’da kurulmayacağını duyurmuştu.

[Kaynak: BristolPost]


Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...