Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Grace Jones yeni James Bond filmindeki rolünden ayrıldı

Aktrisin sete geldikten hemen sonra film kadrosundan ayrıldığı bildirildi

  • ONUR ATEŞ
  • 5 Temmuz 2019
Grace Jones yeni James Bond filmindeki rolünden ayrıldı

Jamaika doğumlu ABD'li aktris, müzik prodüktörü, şarkıcı ve moda ikonu Grace Jones, çekimleri süren yeni James Bond filmi kadrosundan ayrıldı.

Disco'nun efsane sanatçılarından süpermodel Jones, James Bond filmlerine yabancı bir isim değil. Serinin 1985 yapımı 'A View to a Kill' filminde May Day rolünde izlediğimiz sanatçının, James Bond serisinin yeni filmi 'Bond 25'te tekrar karşımıza çıkacağı bekleniyordu. Aktrisin, rolüyle ilgili kendisine verilen repliklere tepki gösterdiği, setin kurulduğu mekana geldikten dakikalar sonra bu kararı aldığı aktarıldı.

The Sun gazetesine konuşan bir kaynak, "Jones'un bu anlamda yuvaya dönüşü gerçekten her kesimden izleyiciyi memnun etmekteydi. Tüm film ekibi onun gelişinden cidden heyecan duyuyordu. Kendisini en iyi şartlarda ağırlamak için gereken tüm hazırlıklar yapılmıştı; hatta heyecanımızı hissetmesini sağlamak amacıyla sete gelişinden önce yere kırmızı halı bile serilmişti. Ancak daha sonradan Grace'in daha büyük bir rol beklentisi içinde olduğu anlaşıldı ve verilen küçük rolü kabullenmediğini gördük" ifadelerini paylaştı.

Bu, 'Bond 25' çekimlerinin başına gelen ilk aksilik değil. Çekimlerin önceki safhalarında yönetmenlik koltuğunda bulunan, aynı zamanda Trainspotting filminin yönetmeni de olan Danny Boyle yine repliklerle ilgili yaşanan bir tartışmadan dolayı filmdeki yönetmenlik görevini bırakmıştı. Sonrasında Cary Fukunaga yeni serinin yönetmenliğine getirilmişti. Ayrıca bu yılın başlarında James Bond karakterini canlandıran Daniel Craig bir sakatlık geçirmiş, bu yüzden filmin çekimlerine bir süre ara verilmişti.

Tüm bu aksiliklere rağmen 'Bond 25'in Nisan 2020'de vizyonda olması bekleniyor.

Spotify '#Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...