Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Grimes beşinci albümünü tamamladığını söyledi

Miss_Anthrop0cene, sanatçının 2015'te çıkardığı uzunçalarından sonraki ilk albüm çalışması olacak

  • ONUR ATEŞ
  • 21 Ekim 2019
Grimes beşinci albümünü tamamladığını söyledi

Kanadalı sanatçı Grimes yeni albümü hakkında bazı detayları takipçileriyle paylaştı.

Sanatçı, sosyal medyadaki paylaşımında bir hayranının albümün ne zaman çıkacağını sorduğu yorumuna "albüm çalışmalarının tamamlandığı" yönünde cevap vererek uzun bekleyişin albümü bağımsız bir plak şirketinden çıkaracak olmalarından kaynaklandığını aktardı. "Plak basılması bile üç ay sürüyor, bu noktada bize verilen bir öncelik de yok" diyerek takipçilerinin uzun süren bekleyişine açıklama getirdi.

2019 yılını kendisi için "üretken bir yıl" olarak tanımlayan Grimes, Miss_Anthrop0cene adlı yeni albümünde başka diğer isimlerle de çalıştığını söylese de şimdilik detay vermedi.

Grimes bu yılın başlarında yeni albümünün ismini açıklamış ve çalışmasının temasını "iklim değişikliği" olarak belirlediğini paylaşmıştı.

Miss_Anthrop0cene, Grimes'ın 2015'te çıkardığı Art Angels uzunçalar albümünden sonraki ilk albüm çalışması olacak ve kariyeri boyunca çıkardığı beşinci albüm olarak diskografisinde yer alacak.

Sanatçı, albümde yer alan çalışmalarından Violence'ı 5 Eylül'de dinleyicileriyle paylaşmıştı. Amerikalı DJ/prodüktör i_o (Garrett Lockhart) ile ortak çalışma ürünü olan şarkıyı aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Arşiv çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...