Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Hannes Bieger 'Chemistry' Adlı Yeni Bir Kısaça Yayımlıyor

Hannes Bieger, dans pistinin dinamiklerini harekete geçirmedeki ustalığını bir kez daha gösteriyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 5 Mart 2019
Hannes Bieger 'Chemistry' Adlı Yeni Bir Kısaça Yayımlıyor

Müzik prodüktörü ve miks mühendisi Hannes Bieger'in Poker Flat Recordings'ten çıkan 'Tephra EP' çalışması, sanatçının 2018 yılındaki öne çıkan işlerinden biriydi. Prodüktörlük kariyerinde önemli bir atılımı gerçekleştiren sanatçı 8 Mart Cuma günü çıkaracağı 'Chemistry' isimli kısaça ile Berlin/Hamburg merkezli Poker Flat Recordings'e yeniden dönüş yaparak bu yönünü zenginleştirmeye devam ediyor.

Kısaçaya adını veren parça Chemistry, hipnotik ritimleri Alexander Sjödin'in (Sailor & I) etkili vokal performansıyla bütünleştiren özel bir yapım. Parça çoktan Bieger'in son dönemdeki canlı setlerinin önemli unsurlarından biri haline gelmiş durumda. Bieger, Chemistry'i geçtiğimiz haftalarda stüdyosundaki modüler synthesizerda çalmıştı. Parçanın dub miksini de içeren kısaça, DJ'lere bu anlamda alternatif de sunuyor.

Sanatçının solo prodüksiyonu 'El Fuego' ise tok ve güçlü kick sesleri ile derinden gelerek etkisini yavaş yavaş artıran bassline'ın uyum içinde parçaya nüfuz ettiği, ahenkli acid/stab vurgularıyla bezenmiş bir diğer yapım. 'El Fuego' geçtiğimiz günlerde ilk kez Mixmag premiere aracılığıyla müzikseverlerin beğenisine sunulmuştu.

Çalışmalarını Berlin'de sürdüren sanatçının 'Chemistry' adlı yeni çalışmasını 8 Mart 2019'tan itibaren buradan satın alıp dinleyebilirsiniz.

Kısaçadaki parçalardan kesitleri aşağıda dinleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...