Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Faithless’tan Hans Zimmer imzalı The Crown tema müziğine remiks

The Crown’un beşinci sezonu başladı

  • MIXMAG TURKEY
  • 7 Aralık 2022
Faithless’tan Hans Zimmer imzalı The Crown tema müziğine remiks

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Faithless, Kraliçe 2. Elizabeth'in öyküsünü ve onun saltanatını biçimlendiren siyasi ve kişisel olayları ekrana taşıyan Netflix dizisi The Crown için Hans Zimmer’ın hazırladığı tema müziğini remiksledi.

Kraliçe II. Elizabeth rolünde Imelda Staunton, Prens Charles rolünde Dominic West ve Prenses Diana rolünde Elizabeth Debicki'nin de dahil olduğu yeni bir kadroyla beşinci sezonuna başlayan dizi, Kraliyet Ailesi’nin içinde 1991 - 1997 yılları arasında gelişen olayları konu ediniyor.

Hans Zimmer'ın tema müziğinin Faithless remiksi için ayrıca video yapımcısı Alice Isaac tarafından kendine özgü kolaj ve animasyon stiliyle 90’lardan ikonik görüntüler içeren bir tanıtım klibi hazırlandı.

Faithless üyesi Sister Bliss şu yorumu yaptı: “Bu remiksin, Hans Zimmer’a ait ikonik ve dramatik dizeler etrafında nasıl çalışabileceğini zihnimin içinde duyabiliyordum. Yapım aşamasında stüdyoda ses arşivlerimizi derinlikli şekilde incelerken aslında albümlerimizi yaptığımız 1990'lardan kalan birçok ses ve örnek kayıt bulduk. Aralarından projeyle uyumlu olacağını düşündüklerimizi bu remikste kullandık.”

The Crown’un beşinci sezonunu incelemek için bu sayfayı ziyaret edebilir, dinamizm yaratan yeni Faithless remiksini aşağıda dinleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...