Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Honey Dijon Moda Çalışmaları İçin COMME des GARÇONS İle Bir Araya Geliyor

Amerikalı DJ'in markası 'Honey Fucking Dijon' adını taşıyacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 17 Mayıs 2019
Honey Dijon Moda Çalışmaları İçin COMME des GARÇONS İle Bir Araya Geliyor

Amerikalı DJ, prodüktör ve moda ikonu Honey Dijon, kendi moda markasını yaratmak için Japon COMME des GARÇONS şirketi ile çalışmalara başladı.

COMME des GARÇONS International genel direktörü ve Dover Street Market CEO'su Adrian Joffe, Honey Dijon ile ‘Honey Fucking Dijon’ adında bir marka üzerinde çalışmalara başladıklarını açıkladı. Yaz sezonu sonunda çıkması planlanan ilk koleksiyon DJ çantaları ve tişörtlerden oluşacak.

Paylaştığı Instagram gönderisinde, "Transseksüel bir kadın olarak bunun gerçekleşebileceğini asla hayal edemezdim, kültürümü, dahil olduğum topluluğu ve house müzik sevgimi temsil etmeme izin verdiğiniz için teşekkürler @adrianjoffe @commedesgarcons. Gerçekten onur duydum" sözleriyle duygularını paylaşan house müziğin çağdaş temsilcilerinden Honey Dijon'u moda dünyasında ilk kez görmüyoruz.

Sanatçı daha önce aralarında Burberry, Louis Vuitton, Supreme ve Dior gibi markaların da bulunduğu birçok defilede sahne almıştı.

Moda dünyası ile ismi anılan ilk isim Honey Dijon değil. Peggy Gou da bu senenin başında kendi moda markası "Kirin" için New Guards Group ile çalışmalara başlamış, ayrıca Nina Kraviz gibi Güney Koreli sanatçı da özel bir koleksiyon için Ray Ban ile birlikte çalışmıştı.

Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...