Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Latin House'un öncüsü HUGEL 23 Ağustos'ta La Nouba'da

Cuma günkü etkinlikte başarılı sanatçıya Levent Özbay ve Karlax eşlik edecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 20 Ağustos 2024
Latin House'un öncüsü HUGEL 23 Ağustos'ta La Nouba'da

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Latin House akımının öncüsü ve "Morenita" adlı hit şarkısıyla adından sıkça söz ettiren HUGEL, 23 Ağustos Cuma günü La Nouba sahnesinde Kuzey Kıbrıs'taki dinleyicileriyle bir araya geliyor.

Dijital platformlarda 1 milyarın üzerinde dinlenme sayısıyla birlikte almaya hak kazandığı altın ve platin plak ödülleriyle başarısını taçlandıran sanatçı, Beatport listelerinde de zirveye çıkan birçok şarkıya imza attı.

Marsilya'nın Akdeniz sahillerinde büyüyen HUGEL; funk, disco ve soul dolu bir ortamda yetişti. DJ'liğe 16 yaşında plak çalarak adım atan sanatçı, Carl Cox ve Daft Punk gibi efsanelerden ilham aldı. İbiza'da geçirdiği zaman boyunca Latin kültürüyle yoğrulan HUGEL, hit şarkılarıyla global sahnelerde kendine sağlam bir yer edindi. Pacha Ibiza ve Ushuaïa Ibiza'daki residency performansları ve Burning Man, Tomorrowland gibi dev festivallerdeki sahne şovlarıyla hayranlarını büyülemeye devam eden başarılı isim, son olarak Jerry Ropero'nun ikonik eseri "Coraçao"nun yeni versiyonunu, Afro-Latin müziğin önde gelen figürleri Andres Mijangos ve DJ Jesus Fernandez ile birlikte müzikseverlerin beğenisine sundu. HUGEL’in yorumu, parçanın ilk kez yayımlanmasının 20. yıl dönümünde, Ropero’nun resmi onayını alan tek versiyon olarak tüm platformlardaki yerini aldı. Çalışmanın 2004 yapımı orijinal versiyonu, ilk çıktığı anda dünya çapında büyük bir ilgi görmüştü.

La Nouba sunumuyla gerçekleşecek Cuma günkü etkinlikte katılımcılar ayrıca Levent Özbay ile Karlax'ı da dinleme fırsatı elde edecek.

HUGEL'in öne çıkan müzik çalışmalarını aşağıda dinleyebilir, La Nouba'da gerçekleşecek etkinlikteki yerinizi ayırtmak için bu sayfayı ziyaret edip aşağıdaki telefon numaralarından detaylı bilgi alabilirsiniz.

+90 539 105 15 15 / +90 539 105 17 17

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...