Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Human Traffic 2'nin Çekileceği Justin Kerrigan Tarafından Doğrulandı

Danny Dye, Human Traffic'in devam filminde tekrar kamera karşısına geçecek

  • EMRE ESKİHORAN
  • 3 Mayıs 2019
Human Traffic 2'nin Çekileceği Justin Kerrigan Tarafından Doğrulandı

Justin Kerrigan, kulüp ve eğlence kültürünü konu alan kült filmler arasında yerini alan Human Traffic'in hafta sonu yapılan 20. yıl kutlamalarında devam filminin çekileceği resmen açıkladı. Danny Dyer, Shaun Parkes, Nicola Reynolds gibi ilk filmde rol alan oyuncuların da oldukça uzun bir aradan sonra açıklanan devam filmi için kamera karşısına geçeceği belli olurken, filmin yönetmeni Kerrigan, "Human Traffic 2'yi yapıyoruz! Sizi seviyoruz ve sizinle tekrar bir araya gelmek için sabırsızlanıyoruz" sözleri ile devam filmini resmen duyurmuş oldu.

Filmin yapımcı şirketi Parallax East 2016 yılında devam filmi olan 'Human Traffic: The Revolution'ın Cardiff ve Ibiza'da geçebileceğini, yapımcılık görevini ise futbol holiganizmini konu alan 1995 yapımı I.D filminin de yapımcısı Sally Hibbin'in üstlenebileceğini açıklamıştı.

Yayınlanma tarihi henüz belli olmasa da, kulüp kültürü ile ilgili en dikkat çekici filmleri arasında gösterilen Human Traffic'in devam filmini çekileceğini öğrenmek oldukça heyecan verici.

Henüz izlemediyseniz filmin 1999 yılına ait fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...