Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

International Music Summit 2019 Programını Açıkladı

Bu yılın teması mental sağlık ve çeşitlilik olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 29 Nisan 2019
International Music Summit 2019 Programını Açıkladı

Uluslararası Müzik Zirvesi (IMS), bu yıl 12'ncisi düzenlenecek programının ana konuşmacılarını açıkladı. Shesaid.so ve ana konuşmacıların ev sahipliği yapacağı 2019 programı, mental sağlık ve çeşitliliğe odaklanacak.

IMS'te bu yıl konuşmacılar arasında Tim Bergling Vakfı'nın mental sağlık ve intihar eylemlerini önleme çabalarını anlatmak için Avicii'nin babası Klaus Bergling'e Green ve Luciano eşlik edecek.

Bu yılın bir diğer konusu için ise IMS yaratıcıları Ben Turner, Pete Tong, Danny Whittle, Mark Netto ve Simeon Friend, sektördeki cinsiyet eşitliği için müzik endüstrisinin önde gelen küresel kadın ağı olan shesaid.so ile birlikte çalıştılar. Açılış konuşmasında shesaid.so'nun kurucusu Andreea Magdalina, ''Feminizmin Geleceği Erkek - İş Yerinde Cinsiyet Çeşitliliği'' başlıklı bir konuşma yapacak.

Tartışalacak diğer konular ise, ''Kulüp Kültürü Doğru Yönde Mi Yönetiliyor?'' (Fabric, Output New York ve MMA Münih'in kurucularını içeren bir konuşma olacak), ''DJ Booth - Dans Politikaları ve Dengeli Etkinlik Programlama Nasıl Yapılır?'', ''Zane Lowe ile Apple Music ve Beats 1'' olacak.

Sven Väth, Adam Beyer, Ida Engberg, Agoria, Joseph Capriati, Nastia, Nicole Moudaber, Blond:ish SAMA, SOPHIE ve Charlotte De Witte, konuşma yapacak sanatçılar arasında yer alıyor.

IMS'nin kült haline gelen partisi ise UNESCO tarafından korunan Dalt Vila'da gerçekleşecek.

IMS hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...