Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Dreams Way artık bir plak şirketi

İstanbul'un genç elektronik müzik oluşumlarından Dreams Way'in plak şirketinin ilk kataloğu Alman sanatçı Jacob Groening'e ait

  • MIXMAG TURKEY
  • 13 Mart 2020
Dreams Way artık bir plak şirketi

Yerli ve uluslararası sanatçıları sahneye taşıdığı etkinlikleri ve DWcast miks serileriyle Türkiye'nin en genç elektronik müzik oluşumlarından biri olan Dreams Way, plak şirketi yapılanmasını hayata geçirerek ilk kataloğunu müzikseverlerin beğenisine sundu.

Alman DJ/prodüktör Jacob Groening'in 'Kanun' adlı kısaçalar albümüyle müzik yayımcılığına adım atan Dreams Way, son olarak geçtiğimiz ay Matthias Meyer'i Türkiye'deki sevenlerinin karşısına çıkaran etkinliğe imza atmıştı.

Kısaçalar albüme ismini veren parça ve 'Yag' olmak üzere iki orijinal ve bu parçaların remiksleri olmak üzere toplam altı yapımdan oluşan 'Kanun', yerli sanatçıların stüdyodaki yeteneklerini de gözler önüne seriyor.

'Yag' parçasını Anatolian Sessions ve Dreams Way kurucusu Serkan Eles remikslerken, 'Kanun' parçasına ise Onur Diner ve İranlı elektronik müzik ikilisi HAFT kendi yorumlarını kattı.

Bugün itibarıyla tüm platformlarda yerini alan 'Kanun'u aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...