Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

James Connolly, L-Vis 1990 projesi altında yeni bir albüm yayımladı

'Decade Of Dubz' isimli albüm 30 Aralık'ta çıktı

  • MIXMAG TURKEY
  • 31 Aralık 2019
James Connolly, L-Vis 1990 projesi altında yeni bir albüm yayımladı

Night Slugs plak şirketinin kurucularından L-Vis 1990 (James Connolly), daha önce hiç paylaşmadığı müzik yapımlarını derlediği 16 parçalık yeni bir albüm çıkardı.

Müzikseverlerin tercihlerine göre istedikleri kadar ödeme yaparak sahip olabilecekleri 'Decade of Dubz' isimli albüm, sanatçının orijinal çalışmalarının yanı sıra başka sanatçıların ve Connolly'nin kendi parçalarına yapılan yeni düzenlemeleri içeriyor. Albümde ayrıca NAAFI Allstars, Dinamarca, DJ Taye ve Jimmy Edgar gibi isimlerle yapılan ortak çalışmalar da yer alıyor.

Connolly, Mixmag'e yaptığı açıklamada L-Vis 1990 mahlası altında bir süre boyunca başka bir çalışma yayımlamayacağını, bu süreçte Dance System projesine daha fazla ağırlık vermek istediğini aktardı. Sanatçı sözlerine, "Paylaşılmamış projeleri gün yüzüne çıkarıp insanları uzun süredir beklediği parçalarla buluşturmak harika hissettiriyor" şeklinde devam etti.

L-Vis 1990'nin Ocak ayında kendisine ait iki parçayı, 'Ballad 4D' ve 'Yeah Yeah' parçalarını bütünleştirerek tek parça halinde sunduğu bootleg çalışması büyük ilgi görmüştü.

'Decade of Dubz' albümündeki parçaları aşağıda dinleyebilir, bu bağlantı aracılığıyla albüme sahip olabilirsiniz.

#Arşiv çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...