Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Jorn van Deynhoven’ın yeni albümünden ilk tekli: ‘I Need Your Lovin’ (Like The Sunshine)’

Vokalist Sue McLaren’in katkı sunduğu çalışma Armada Music’ten çıktı

  • MIXMAG TURKEY
  • 14 Şubat 2020
Jorn van Deynhoven’ın yeni albümünden ilk tekli: ‘I Need Your Lovin’ (Like The Sunshine)’

Hollandalı DJ/prodüktör Jorn van Deynhoven’ın yeni albümünden ilk teklisi ‘I Need Your Loving’ (Like The Sunshine)’ Sevgililer Günü’nde müzikseverlerle buluştu.

Trance müziğin tanınmış vokalistlerinden Sue McLaren’in sesiyle katkı sunduğu çalışma, Jorn van Deynhoven’ın çocukluk dönemi favorilerinden bir parçaya yaptığı ilk cover niteliğinde. Esin kaynağı olan çalışmanın orijinalini Koen Groeneveld ve Addy van der Zwan’dan oluşan Infectious! ikilisi 1993 yılında çıkarmıştı.

Jorn van Deynhoven’ın dinleyicileri harekete geçirici prodüksiyon becerileri ve Sue McLaren’in olağanüstü sesinin bileşimiyle ortaya çıkan, elektronik müziğin klasiklerinden biri olarak kabul edilen çalışmaya yapılan yenilikçi yorum, dans pistleri için marş niteliğinde işler ortaya çıkarmasıyla bilinen Hollandalı prodüktörden yakın zamanda etki uyandıran daha fazla yeni çalışma geleceğinin sinyalini gösteriyor.

Yayımladığı basın açıklamasında yeni çalışmasıyla ilgili düşüncelerini aktaran sanatçı, “Yeni teklim ‘I Need Your Lovin‘ (Like The Sunshine)‘ı paylaşmak için uzun süredir sabırsızlanıyordum. Bir buçuk yıl kadar bir zamandır müzikal anlamda sessizdim. Yeni stüdyo albümüm ‘The Future Is Now’ içinde yer alan yapımlardan biri olan cover çalışmamda hayranlık duyduğum favori seslerden Sue McLaren ile birlikte çalışmaktan büyük heyecan duydum. Stüdyoda müthiş güzel vakit geçirdik. ‘I Need Your Lovin’ birbirini seven herkese bir saygı duruşu. Nefrete hayır, daha fazla sevgiye evet!” ifadelerini kullandı.

Jorn van Deynhoven ayrıca 15 Şubat'ta Utrecht'te ASOT950 festivalinin Who's Afraid of 138?! sahnesinde kabin başında olacak.

Armada Music etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sunulan çalışmayı aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...